Event Manager | Maître d’hotel

6/3/2019
Event Manager | Maître d’hotel
Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotelFunctie

Als maître d’hotel heb jij op Fruy evenementen de leiding over het zaalteam. Je brieft de planning en werkwijze aan het team en zorgt voor een vlekkeloos en stijlvol verloop van de dag of avond. Je neemt de leiding bij het opbouwen en afbouwen van het evenement en debrieft achteraf naar de zaakvoerders.

Je waakt over de Fruy huisstijl en staat in direct contact met de chef ter plaatse voor de samenwerking tussen zaal en keuken. Als maître d’hotel ben je het aanspreekpunt voor de klant en waak je over zijn tevredenheid.

Wij zoeken

Een maître met ervaring, veel passie en een snelle handeling die streeft naar excellentie en perfectie. Een people manager die verantwoordelijkheid kan dragen en beslissingen durft te nemen. Een absolute topper is hospitality, een visitekaartje voor Fruy.

In het bezit zijn van een rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) en een commerciële feeling hebben voor rekeningen, tellingen en marges. Kunnen werken met office.

Wij bieden

Een stabiele werkomgeving in een bloeiend bedrijf. Een goede sfeer met een enthousiast en hard werkend team. Mee kunnen werken en ontwikkelen aan mooie evenementen en de unieke Fruy-signatuur. Voldoende ruimte voor creativiteit en eigen ideeën. Een goed salaris.

Is deze functie iets voor jou? Dan bespreken we dit graag met je!
Stuur je CV naar ann@fruy.be of bel ons op 056/20 40 44. Tot binnenkort!
Je kan deze vacature ook bekijken op onze website 

Terug

Vacatures @ BPKN

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.