Hebt U een boeiend innovatief product?

2/7/2013
Hebt U een boeiend innovatief product? Dan zetten we het graag voor u in de Vitrine! Op 14 november vindt in Rijsel de innovatiebeurs “Innov’embre” plaats. Hier komen kmo’s uit Nord-Pas de Calais en West-Vlaanderen kennismaken met verschillende kennis- en onderzoekscentra om hen bij te staan bij hun innovatieprojecten. De beurs wordt georganiseerd door CCI Grand Lille in samenwerking met Voka West-Vlaanderen en Tandem.

Innovatieve producten die werden ontwikkeld in samenwerking met kennisinstellingen worden in de ‘vitrine’ gezet als voorbeeld en inspiratiebron om andere kmo’s te overtuigen ook te innoveren in samenwerking met de regionale kennis- en onderzoekscentra.

De producten staan niet alleen op de beurs in de vitrine maar worden ook opgenomen in een on- en offline communicatie omtrent Innov’embre. Dit jaar komen producten uit West-Vlaanderen ook in aanmerking om opgenomen te worden in deze vitrine.


We zijn op zoek naar innovatieve producten die werden ontwikkeld in samenwerking met een kennis- of onderzoeksinstellingen die kunnen getoond worden aan het aanwezige publiek.

Daarnaast is er bij voorkeur ook iemand aanwezig uit het bedrijf of de kennis- en onderzoeksinstelling zodat bijkomende toelichting kan gegeven worden aan de bezoekers. Je hoeft niet constant bij de producten te staan, zodat je tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik kan maken om de beurs zelf te bezoeken.


Heb je met je onderzoeksgroep meegeholpen aan de ontwikkeling van een innovatief product waarvan je vindt dat het een plaats verdient in de Inno’vitrine?

Aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact op te nemen met Astrid De Clerck en stuur een korte beschrijving en een foto door van het ontwikkelde product.

We laten u dan zo snel mogelijk weten of u geselecteerd bent om uw product te tonen.


Bron: Voka - Astrid De Clerck, regioverantwoordelijke Noord-Frankrijk

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.