Impe Catering in Top 10 meest gewaardeerde Event Catering bedrijven

2/7/2013
Impe Catering in Top 10 meest gewaardeerde Event Catering bedrijven In het kader van de Belgian Event Manager Guide 2013, heeft het team van Experience magazine een onafhankelijk bureau de opdracht gegeven om 350 bedrijven uit de Belgische Top 1.000 te bevragen omtrent de meest gewaardeerde leveranciers en dienstverleners binnen de verschillende segmenten van de B-to-B eventsector.Uit deze enquête, die werd uitgevoerd in de maand mei, blijkt dat Impe Catering zich verdienstelijk op een zevende plaats nestelt. In 2012 was Vincent nog negende.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.