Impe Catering in Top 10 meest gewaardeerde Event Catering bedrijven

2/7/2013
Impe Catering in Top 10 meest gewaardeerde Event Catering bedrijven In het kader van de Belgian Event Manager Guide 2013, heeft het team van Experience magazine een onafhankelijk bureau de opdracht gegeven om 350 bedrijven uit de Belgische Top 1.000 te bevragen omtrent de meest gewaardeerde leveranciers en dienstverleners binnen de verschillende segmenten van de B-to-B eventsector.Uit deze enquête, die werd uitgevoerd in de maand mei, blijkt dat Impe Catering zich verdienstelijk op een zevende plaats nestelt. In 2012 was Vincent nog negende.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.