Verkeerslichten Brugsesteenweg/Ringlaan buiten werking

3/7/2013
Verkeerslichten Brugsesteenweg/Ringlaan buiten werking Op donderdag 4 & vrijdag 5 juli wordt er gewerkt aan de verkeerslichten op het kruispunt Brugsesteenweg/Ringlaan. Op donderdag zullen de verkeerslichten zowel kant Kortrijk, als kant Kuurne buiten werking zijn. Op vrijdag zullen de verkeerslichten kant Kuurne in werking zijn. Aan de kant Kortrijk wordt verder gewerkt. PZ Vlas voorziet begeleiding.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.