Verkeerslichten Brugsesteenweg/Ringlaan buiten werking

3/7/2013
Verkeerslichten Brugsesteenweg/Ringlaan buiten werking Op donderdag 4 & vrijdag 5 juli wordt er gewerkt aan de verkeerslichten op het kruispunt Brugsesteenweg/Ringlaan. Op donderdag zullen de verkeerslichten zowel kant Kortrijk, als kant Kuurne buiten werking zijn. Op vrijdag zullen de verkeerslichten kant Kuurne in werking zijn. Aan de kant Kortrijk wordt verder gewerkt. PZ Vlas voorziet begeleiding.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.