Asfalteringswerken op 11 en 12 juli

4/7/2013
Asfalteringswerken op 11 en 12 juli Op donderdag 11 en vrijdag 12 juli wordt de asfalt-toplaag gelegd in de Noordlanen. Tijdens deze werken is verkeer op die nieuwe laag gedurende minimum 8 uren TOTAAL VERBODEN. Een ambetante maatregel, maar ZEER BELANGRIJK in functie van een veilig en net toekomstig wegdek.PLANNING:

Donderdag 11 juli
• 's Morgens vroeg wordt gestart op het kruispunt Ringlaan/Noordlaan aan Barco met de onderlaag


• 
Aansluitend wordt de SMA-toplaag aangebracht vanaf de Ringlaan tot aan de Industrielaan. In het gedeelte Noordlaan kant Bossuyt/Saey/ ... blijft de situatie onveranderd.

• Indien dit vlot verloopt, wordt eventueel gestart aan Scania richting Industrielaan met de aanleg van een toplaag. In dat geval zal er hoogstens tot bij Ockier geasfalteerd worden.

Vrijdag 12 juli
• Aanbrengen toplaag vanaf Scania of waar men donderdag geraakte richting Industrielaan en dan verder richting Ringlaan.
• Er wordt zeker afgewerkt: de weersvoorspellingen zijn goed en de asfalteur gaat in verlof vanaf vrijdagavond.

Belangrijk
• Tijdens de werken is verkeer over het verse asfalt ONMOGELIJK, zelfs met staalplaten of andere overbruggingstechnieken.
• Gelieve dus alle leveringen voor de voor U van toepassing zijnde periode te vermijden. Verwittig NU AL uw leveranciers/klanten.
• Hou er rekening mee dat personeel dat bijvoorbeeld 's nachts werkt tegen 's morgens eventueel niet weg kan rijden indien in de werfzone geparkeerd.
• Op vrijdag kan personeel van de Noordlaan kant Novy, Bouttens, ... in een rij parkeren langs de Noordlaan kant Barco AAN DE WATERKANT

Voor meer informatie kunt U terecht bij de parkmanager of bij de werfleider Tom De Cooman op 0497 47 59 91 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.