Asfalteringswerken op 11 en 12 juli

4/7/2013
Asfalteringswerken op 11 en 12 juli Op donderdag 11 en vrijdag 12 juli wordt de asfalt-toplaag gelegd in de Noordlanen. Tijdens deze werken is verkeer op die nieuwe laag gedurende minimum 8 uren TOTAAL VERBODEN. Een ambetante maatregel, maar ZEER BELANGRIJK in functie van een veilig en net toekomstig wegdek.PLANNING:

Donderdag 11 juli
• 's Morgens vroeg wordt gestart op het kruispunt Ringlaan/Noordlaan aan Barco met de onderlaag


• 
Aansluitend wordt de SMA-toplaag aangebracht vanaf de Ringlaan tot aan de Industrielaan. In het gedeelte Noordlaan kant Bossuyt/Saey/ ... blijft de situatie onveranderd.

• Indien dit vlot verloopt, wordt eventueel gestart aan Scania richting Industrielaan met de aanleg van een toplaag. In dat geval zal er hoogstens tot bij Ockier geasfalteerd worden.

Vrijdag 12 juli
• Aanbrengen toplaag vanaf Scania of waar men donderdag geraakte richting Industrielaan en dan verder richting Ringlaan.
• Er wordt zeker afgewerkt: de weersvoorspellingen zijn goed en de asfalteur gaat in verlof vanaf vrijdagavond.

Belangrijk
• Tijdens de werken is verkeer over het verse asfalt ONMOGELIJK, zelfs met staalplaten of andere overbruggingstechnieken.
• Gelieve dus alle leveringen voor de voor U van toepassing zijnde periode te vermijden. Verwittig NU AL uw leveranciers/klanten.
• Hou er rekening mee dat personeel dat bijvoorbeeld 's nachts werkt tegen 's morgens eventueel niet weg kan rijden indien in de werfzone geparkeerd.
• Op vrijdag kan personeel van de Noordlaan kant Novy, Bouttens, ... in een rij parkeren langs de Noordlaan kant Barco AAN DE WATERKANT

Voor meer informatie kunt U terecht bij de parkmanager of bij de werfleider Tom De Cooman op 0497 47 59 91 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.