De Lijn past reisroute aan n.a.v. asfalteringswerken

8/7/2013
De Lijn past reisroute aan n.a.v. asfalteringswerken Naar aanleiding van asfalteringswerken op donderdag & vrijdag aanstaande zal De Lijn haar traject op lijn 6 aanpassen. Komende vanuit de Heirweg (Kortrijk/RingShopping) zullen de haltes in de Industrielaan en de Heirweg uitzonderlijk niet aangedaan worden. Blijven dus enkel de haltes 'Prado' en 'Campirama'.

Tijdelijke reisroute Lijn 6 op 10 en 11 juli 2013Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.