De Lijn past reisroute aan n.a.v. asfalteringswerken

8/7/2013
De Lijn past reisroute aan n.a.v. asfalteringswerken Naar aanleiding van asfalteringswerken op donderdag & vrijdag aanstaande zal De Lijn haar traject op lijn 6 aanpassen. Komende vanuit de Heirweg (Kortrijk/RingShopping) zullen de haltes in de Industrielaan en de Heirweg uitzonderlijk niet aangedaan worden. Blijven dus enkel de haltes 'Prado' en 'Campirama'.

Tijdelijke reisroute Lijn 6 op 10 en 11 juli 2013Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.