NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli

9/7/2013
NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli Alle elementen zijn aanwezig om van deze NoonWalk een TOPeditie te maken: gegarandeerd mooi weer, KUBB, wraps, ijsjes en gratis diensten! Voor velen de dag die het verlof voorafgaat: ideaal dus om de vakantieplannen te delen. We verwachten jullie massaal!De juli 2013-NoonWalk staat in het teken van ontspanning:

- Lucardi brengt de triporteur met lekkere ijsjes.

- Makkie verloot onder de aanwezigen 4 uur gratis huishoudhulp én 1 gratis mand strijkwerk

Net zoals vorige maand bij Pyfferoen, voorziet
Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u.

NIEUW: PZ Vlas stelt er zijn nieuwe mobiele politiekantoren voor aan de pers.

Dit gebeurt in aanwezigheid van de burgemeesters van de politiezone en de korpsleiding. Het mobiel kantoor zal bezicht- en bezoekbaar zijn tijdens de NoonWalk.

Voor gegevens over de werking en inzetbaarheid wacht de redactie de voorstelling af.

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

   
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.