NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli

9/7/2013
NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli Alle elementen zijn aanwezig om van deze NoonWalk een TOPeditie te maken: gegarandeerd mooi weer, KUBB, wraps, ijsjes en gratis diensten! Voor velen de dag die het verlof voorafgaat: ideaal dus om de vakantieplannen te delen. We verwachten jullie massaal!De juli 2013-NoonWalk staat in het teken van ontspanning:

- Lucardi brengt de triporteur met lekkere ijsjes.

- Makkie verloot onder de aanwezigen 4 uur gratis huishoudhulp én 1 gratis mand strijkwerk

Net zoals vorige maand bij Pyfferoen, voorziet
Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u.

NIEUW: PZ Vlas stelt er zijn nieuwe mobiele politiekantoren voor aan de pers.

Dit gebeurt in aanwezigheid van de burgemeesters van de politiezone en de korpsleiding. Het mobiel kantoor zal bezicht- en bezoekbaar zijn tijdens de NoonWalk.

Voor gegevens over de werking en inzetbaarheid wacht de redactie de voorstelling af.

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

   
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.