1 ton koper gestolen bij EDL

9/7/2013
Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag werd 1000 kg koper gestolen uit het bedrijf EDL langs de St. Katriensteenweg. De daders maakten een gat in de sectionale poort en bleven buiten het bereik van de aanwezige camera's. Ze laadden het koper in een EDL-aanhangwagen die mee verdween. Er is ook heel wat schade aan geparkeerde bestelwagens. EDL levert o.a. hoogspanningscabines aan Electrabel. Enkele veiligheidstips via 'Lees meer'.De laatste weken krijgen de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord TE regelmatig ongewenst bezoek.

Onlangs werden bij BCV Works, Berlico, WAAK & Bossuyt machines uit bestelwagens gestolen.

Nu ging men nog driester te werk: eerst werd gepoogd een gat in de muur te maken, maar toen dit niet lukte maakte men een gat onderaan een sectionale poort.


Blijkbaar kenden de daders de interne keuken, want ze slopen onder de detectoren door om tenslotte de koperen staven over de vloer naar buiten te schuiven.

Jammer genoeg stond een bestelwagen voor een andere detector en konden de daders ongezien te werk gaan.

TIP 1: Zie de plaats van uw detectoren na en zorg er voor dat niks het zicht van de camera belemmert.

TIP 2: Maak gebruik van het gratis afwezigheidstoezicht van PZ Vlas via deze link

Hieronder enkele foto's: 

   


Terug

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.