1 ton koper gestolen bij EDL

9/7/2013
Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag werd 1000 kg koper gestolen uit het bedrijf EDL langs de St. Katriensteenweg. De daders maakten een gat in de sectionale poort en bleven buiten het bereik van de aanwezige camera's. Ze laadden het koper in een EDL-aanhangwagen die mee verdween. Er is ook heel wat schade aan geparkeerde bestelwagens. EDL levert o.a. hoogspanningscabines aan Electrabel. Enkele veiligheidstips via 'Lees meer'.De laatste weken krijgen de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord TE regelmatig ongewenst bezoek.

Onlangs werden bij BCV Works, Berlico, WAAK & Bossuyt machines uit bestelwagens gestolen.

Nu ging men nog driester te werk: eerst werd gepoogd een gat in de muur te maken, maar toen dit niet lukte maakte men een gat onderaan een sectionale poort.


Blijkbaar kenden de daders de interne keuken, want ze slopen onder de detectoren door om tenslotte de koperen staven over de vloer naar buiten te schuiven.

Jammer genoeg stond een bestelwagen voor een andere detector en konden de daders ongezien te werk gaan.

TIP 1: Zie de plaats van uw detectoren na en zorg er voor dat niks het zicht van de camera belemmert.

TIP 2: Maak gebruik van het gratis afwezigheidstoezicht van PZ Vlas via deze link

Hieronder enkele foto's: 

   


Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.