1 ton koper gestolen bij EDL

9/7/2013
Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag werd 1000 kg koper gestolen uit het bedrijf EDL langs de St. Katriensteenweg. De daders maakten een gat in de sectionale poort en bleven buiten het bereik van de aanwezige camera's. Ze laadden het koper in een EDL-aanhangwagen die mee verdween. Er is ook heel wat schade aan geparkeerde bestelwagens. EDL levert o.a. hoogspanningscabines aan Electrabel. Enkele veiligheidstips via 'Lees meer'.De laatste weken krijgen de ondernemers op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord TE regelmatig ongewenst bezoek.

Onlangs werden bij BCV Works, Berlico, WAAK & Bossuyt machines uit bestelwagens gestolen.

Nu ging men nog driester te werk: eerst werd gepoogd een gat in de muur te maken, maar toen dit niet lukte maakte men een gat onderaan een sectionale poort.


Blijkbaar kenden de daders de interne keuken, want ze slopen onder de detectoren door om tenslotte de koperen staven over de vloer naar buiten te schuiven.

Jammer genoeg stond een bestelwagen voor een andere detector en konden de daders ongezien te werk gaan.

TIP 1: Zie de plaats van uw detectoren na en zorg er voor dat niks het zicht van de camera belemmert.

TIP 2: Maak gebruik van het gratis afwezigheidstoezicht van PZ Vlas via deze link

Hieronder enkele foto's: 

   


Terug

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.