Persvoorstelling mobiele politiekantoren PZ Vlas @NoonWalk

15/7/2013
Persvoorstelling mobiele politiekantoren PZ Vlas @NoonWalk Op donderdag 18 juli stelt Politiezone Vlas zijn mobiele politiekantoren voor aan de pers aan het BPKN-servicepunt. Dit gebeurt in aanwezigheid van de burgemeesters van de politiezone en de korpsleiding. Het mobiel kantoor zal bezicht- en bezoekbaar zijn tijdens de NoonWalk.Voor gegevens over de werking en inzetbaarheid wacht de redactie de voorstelling af.

Iedereen welkom dus tijdens de NoonWalk in het BPKN-Servicepunt, Industrielaan 8 te Kuurne!

Donderdag 18 juli 2013 van 12u00 tot 13u00.

Meer info over NoonWalk vindt U op www.noonwalk.be 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.