Eco-Tip: hou de koelkast vol

16/8/2013
Eco-Tip: hou de koelkast vol Leuke tip voor deze zomerse dagen trouwens: Een volle koelkast produceert tot 35% minder CO2 dan een frigo die maar half gevuld is. Je slaat dus twee vliegen in een klap als je altijd de voorraad aanvult: je komt niet voor de verrassing te staan dat er niets meer in de koelkast zit en je vermindert je ecologische voetafdruk. Een kleine inspanning voor een maximaal resultaat.Deze tips voor kantoor en thuis worden aan de redactie aangereikt door Serge Vanhaverbeke van www.thegreenreflex.com.

‘TheGreenReflex’ biedt organisaties een kant en klare sensibiliseringsformule met 6 concrete hefbomen om medewerkers bewuster en ecologischer om te laten springen met energie en afval. Zo ontwikkelt de werkgever een groene reflex bij haar medewerkers en verlaagt ze haar ecologische voetafdruk. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.