Eco-Tip: hou de koelkast vol

16/8/2013
Eco-Tip: hou de koelkast vol Leuke tip voor deze zomerse dagen trouwens: Een volle koelkast produceert tot 35% minder CO2 dan een frigo die maar half gevuld is. Je slaat dus twee vliegen in een klap als je altijd de voorraad aanvult: je komt niet voor de verrassing te staan dat er niets meer in de koelkast zit en je vermindert je ecologische voetafdruk. Een kleine inspanning voor een maximaal resultaat.Deze tips voor kantoor en thuis worden aan de redactie aangereikt door Serge Vanhaverbeke van www.thegreenreflex.com.

‘TheGreenReflex’ biedt organisaties een kant en klare sensibiliseringsformule met 6 concrete hefbomen om medewerkers bewuster en ecologischer om te laten springen met energie en afval. Zo ontwikkelt de werkgever een groene reflex bij haar medewerkers en verlaagt ze haar ecologische voetafdruk. 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.