NoonWalk@BPKN Servicepunt in vakantiesfeertje

18/7/2013
NoonWalk@BPKN Servicepunt in vakantiesfeertje Deze middag was de parking voor het BPKN-Servicepunt nagenoeg te klein. PZ Vlas stelde er zijn nieuwe mobiele politiekantoren voor aan de verzamelde pers en de aanwezige Noonwalkers. En die waren met veel gekomen! Onze hoed af voor o.a. 20 deelnemers van Lecot die een stevige wandeling deden.Lag het aan het goede weer?
Lag het aan de leuke locatie?
Lag het aan de optimale veiligheid dankzij PZ Vlas?

De opkomst was in ieder geval fantastisch. Bedankt allemaal!

Wat een hemelsbreed verschil met de Winter NoonWalk... (Zie foto's van toen via deze link)

Er was ook mogelijkheid om KUBB te spelen (zie foto), maar misschien was het daar te warm voor?

Het KUBB-spel (gemaakt door De Branding) ligt iedere middag ter beschikking in het servicepunt.

Iedereen genoot van de aangename temperatuur, de lekkere Keurslager-wraps en het frisse fruitsap.

In plaats van de klassieke appelen koos de parkmanager voor verpakte en voorgesneden appel, wortel en andere gezonde snoep van Frupeco - Fruithoeve Lammertyn uit Lendelede.

Ideaal in dit weertje waren de frisco's van Lucardi: op de foto's kan je zien dat ze smaakten...

Nu kan iedereen op verlof vertrekken en we verwachten jullie terug op de volgende NoonWalk op donderdag 22 augustus om er uw vakantieverhalen te delen met elkaar.

Dan zijn we te gast bij onze gouden commerciële partner Tiger Experience, Brugsesteenweg 1 te Kuurne. (Mobistar Center op hoek Brugsesteenweg/Ringlaan)

Als iedereen een beetje zon meebrengt van zijn vakantie, dan kunnen we ook dan op mooi weer rekenen...

De fotoreportage vind je via deze link of op onze Facebookpagina. Twee filmpjes hieronder:
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.