NoonWalk@BPKN Servicepunt in vakantiesfeertje

18/7/2013
NoonWalk@BPKN Servicepunt in vakantiesfeertje Deze middag was de parking voor het BPKN-Servicepunt nagenoeg te klein. PZ Vlas stelde er zijn nieuwe mobiele politiekantoren voor aan de verzamelde pers en de aanwezige Noonwalkers. En die waren met veel gekomen! Onze hoed af voor o.a. 20 deelnemers van Lecot die een stevige wandeling deden.Lag het aan het goede weer?
Lag het aan de leuke locatie?
Lag het aan de optimale veiligheid dankzij PZ Vlas?

De opkomst was in ieder geval fantastisch. Bedankt allemaal!

Wat een hemelsbreed verschil met de Winter NoonWalk... (Zie foto's van toen via deze link)

Er was ook mogelijkheid om KUBB te spelen (zie foto), maar misschien was het daar te warm voor?

Het KUBB-spel (gemaakt door De Branding) ligt iedere middag ter beschikking in het servicepunt.

Iedereen genoot van de aangename temperatuur, de lekkere Keurslager-wraps en het frisse fruitsap.

In plaats van de klassieke appelen koos de parkmanager voor verpakte en voorgesneden appel, wortel en andere gezonde snoep van Frupeco - Fruithoeve Lammertyn uit Lendelede.

Ideaal in dit weertje waren de frisco's van Lucardi: op de foto's kan je zien dat ze smaakten...

Nu kan iedereen op verlof vertrekken en we verwachten jullie terug op de volgende NoonWalk op donderdag 22 augustus om er uw vakantieverhalen te delen met elkaar.

Dan zijn we te gast bij onze gouden commerciële partner Tiger Experience, Brugsesteenweg 1 te Kuurne. (Mobistar Center op hoek Brugsesteenweg/Ringlaan)

Als iedereen een beetje zon meebrengt van zijn vakantie, dan kunnen we ook dan op mooi weer rekenen...

De fotoreportage vind je via deze link of op onze Facebookpagina. Twee filmpjes hieronder:
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.