Nieuwe verkeerssituatie vanaf maandag 19/08

16/8/2013
Nieuwe verkeerssituatie vanaf maandag 19/08 De werken op en rond BPKN belanden na het verlof in een volgende fase. Op de werf R8 zal er 1 rijstrook afgesloten worden van de oprit vanaf Campirama en ook op de afrit aan Alumac. De week daarop ook een rijstrook van de Ringlaan vanaf Bouwmaterialen Callewaert en aan de overzijde vanaf kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat tot aan kruispunt Ringlaan/Heirweg. Op de werf Persyn wordt het kruispunt Industrielaan/Noordlaan opengebroken aan de kant van Vandervennet (ex-Cebeo).Werf Persyn

Het kruispunt Industrielaan/Noordlaan aan de kant van Vandervennet (ex-Cebeo) wordt opengebroken.

Dit betekent dat er geen verkeer zal mogelijk zijn op de Industrielaan van Kuurne naar Kortrijk en omgekeerd. Verkeer met bestemming Industrielaan Noordzijde (Vandervennet, Volcke, Impe Catering, Lamorco, ... en de Pieter Verhaeghestraat MOET via kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat (Campirama) naar zijn bestemming. 

Alle bedrijven langs de Noordlaan blijven bereikbaar. De Noordlaan kant Barco wordt doodlopend ter hoogte van Vandervennet (ex-Cebeo). Verkeer met bestemming Bossuyt dient via de noodweg tussen beide Noordlanen te rijden ter hoogte van Bladerdeeg Vanmarcke. Verkeer met bestemming Saey, Plastikor, Laco, ... dient de U-bocht te nemen ter hoogte van Scania. De verbinding met de Sint-Katriensteenweg blijft open.

Voor fietsers en voetgangers wordt aan een oplossing gewerkt.Werf R8

Vanaf maandag 19 augustus wordt 1 rijstrook van de oprit aan Campirama en 1 rijstrook van de afrit t.h.v. Alumac, Rent2Drive, ... afgesloten.Vanaf maandag 26 augustus wordt 1 rijstrook van de Ringlaan vanaf het kruispunt aan Bouwmaterialen Callewaert afgesloten. Aan de overkant geldt dezelfde situatie vanaf kruispunt Ringlaan/Izegemsestraat tot aan het kruispunt Ringlaan/Heirweg.

 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.