NoonWalk@Tiger Experience op donderdag 22 augustus

16/8/2013
NoonWalk@Tiger Experience op donderdag 22 augustus Ons verlof is voorbij, maar de zomer gaat nog niet op verlof. Het weerbericht voor volgende donderdag ziet er gewoonweg fantastisch uit: 25°C en veel zon! De Lucardi-ijsjes zullen smaken ... NoonWalk naar Tiger Experience en deel er jouw vakantieverhalen met collega's uit eigen en andere bedrijven!De augustus-editie van de NoonWalk gaat door bij Tiger Experience, Brugsesteenweg 1 te Kuurne. (hoek met de Ringlaan)

- Lucardi brengt de triporteur met lekkere ijsjes.

- bij Tiger Experience kom je misschien als eerste aan de nieuwe iPhone 5S ...

Julienne, een sociaal tewerkstellingsproject uit Roeselare, toont hoe je wekelijks een plukvers pakket biogroenten en -fruit bekomt.

Net zoals vorige maand in het BPKN-Servicepunt, voorziet Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u.

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

   
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.