NoonWalk@Tiger Experience op donderdag 22 augustus

16/8/2013
NoonWalk@Tiger Experience op donderdag 22 augustus Ons verlof is voorbij, maar de zomer gaat nog niet op verlof. Het weerbericht voor volgende donderdag ziet er gewoonweg fantastisch uit: 25°C en veel zon! De Lucardi-ijsjes zullen smaken ... NoonWalk naar Tiger Experience en deel er jouw vakantieverhalen met collega's uit eigen en andere bedrijven!De augustus-editie van de NoonWalk gaat door bij Tiger Experience, Brugsesteenweg 1 te Kuurne. (hoek met de Ringlaan)

- Lucardi brengt de triporteur met lekkere ijsjes.

- bij Tiger Experience kom je misschien als eerste aan de nieuwe iPhone 5S ...

Julienne, een sociaal tewerkstellingsproject uit Roeselare, toont hoe je wekelijks een plukvers pakket biogroenten en -fruit bekomt.

Net zoals vorige maand in het BPKN-Servicepunt, voorziet Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u.

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

   
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.