Mooi voorbeeld van samenwerking

16/8/2013
Vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord werd opgericht om de samenwerking onder de bedrijven te bevorderen: zoek het niet ver als je het nabij kunt vinden is de boodschap. Zo groeiden al samenwerkingsverbanden tussen keukenbouwers en nu vonden twee leden elkaar op gebied van reclame: Elke Feys van nv Roelandt zorgde voor de belettering van de nieuwe bestelwagen van Impe Catering.
Ingezonden foto
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.