Werknemers WAAK ambassadeur bij TVH

20/8/2013
TVH - Thermote & Vanhalst is ambassadeur van de beschutte werkplaatsen en engageert zich daarmee om deze organisaties voor tewerkstelling van personen met een arbeidshandicap, actief te promoten. TVH werkt al geruime tijd samen met de beschutte werkplaatsen Mariasteen en Waak.Deze samenwerking en de volwaardige integratie van deze mensen in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten, past perfect in de ‘We are One’- mentaliteit bij TVH - Thermote & Vanhalst.

Download de E-Flyer via deze link.


Het artikel in Het Laatste Nieuws van 20/08/2013. Klik op de afbeelding om groter te zien.

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.