Werknemers WAAK ambassadeur bij TVH

20/8/2013
TVH - Thermote & Vanhalst is ambassadeur van de beschutte werkplaatsen en engageert zich daarmee om deze organisaties voor tewerkstelling van personen met een arbeidshandicap, actief te promoten. TVH werkt al geruime tijd samen met de beschutte werkplaatsen Mariasteen en Waak.Deze samenwerking en de volwaardige integratie van deze mensen in de dagelijkse bedrijfsactiviteiten, past perfect in de ‘We are One’- mentaliteit bij TVH - Thermote & Vanhalst.

Download de E-Flyer via deze link.


Het artikel in Het Laatste Nieuws van 20/08/2013. Klik op de afbeelding om groter te zien.

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.