2 BPKN-leden maken deel uit van 5x5 project Designregio Kortrijk

21/8/2013
2 BPKN-leden maken deel uit van 5x5 project Designregio Kortrijk Designregio Kortrijk heeft de 5 bedrijven bekend gemaakt die mee mogen werken aan het 5x5-project op de komende interieurbeurs. Om de twee jaar krijgen 5 regionale bedrijven de kans om één jaar lang samen te werken met een (internationale) topontwerper. 2 van die bedrijven zijn gevestigd op BPKN.Na een uiterst moeilijke deliberatie werden 2 BPKN-leden weerhouden: Novy en Domotic Lounge, en daar zijn we als BPKN behoorlijk trots op!

Pollet Water Group, Vika Kitchen & Bathroom Creators & Copa Home vervolledigen het rijtje.

Deze vijf ondernemingen krijgen de unieke kans om samen te werken met een nauwkeurig samengesteld duo van ontwerpers: een gevestigde waarde (topontwerper) in combinatie met een jong aanstormend talent.

De volgende stap is de matching met hun ontwerpers.

Volg 5X5 op de voet via deze link of op Facebook via deze link

Terug

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.