2 BPKN-leden maken deel uit van 5x5 project Designregio Kortrijk

21/8/2013
2 BPKN-leden maken deel uit van 5x5 project Designregio Kortrijk Designregio Kortrijk heeft de 5 bedrijven bekend gemaakt die mee mogen werken aan het 5x5-project op de komende interieurbeurs. Om de twee jaar krijgen 5 regionale bedrijven de kans om één jaar lang samen te werken met een (internationale) topontwerper. 2 van die bedrijven zijn gevestigd op BPKN.Na een uiterst moeilijke deliberatie werden 2 BPKN-leden weerhouden: Novy en Domotic Lounge, en daar zijn we als BPKN behoorlijk trots op!

Pollet Water Group, Vika Kitchen & Bathroom Creators & Copa Home vervolledigen het rijtje.

Deze vijf ondernemingen krijgen de unieke kans om samen te werken met een nauwkeurig samengesteld duo van ontwerpers: een gevestigde waarde (topontwerper) in combinatie met een jong aanstormend talent.

De volgende stap is de matching met hun ontwerpers.

Volg 5X5 op de voet via deze link of op Facebook via deze link

Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.