Nieuw bewegwijzeringsplan online!

21/8/2013
Intercommunale Leiedal heeft het voorlopig ontwerp van het bewegwijzeringsplan voor BPKN vrijgegeven. Onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde diensten en de co-financiering door de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne hopen we dat dit snel kan uitgevoerd worden.Zoals U kan merken wordt het Bedrijvenpark opgedeeld in 4 verschillende zones die elk een letter en bijhorend kleur krijgen:

Zone A - Blauw : Ringlaan + Vierlinden
Zone B - Rood : Noordlaan
Zone C - Groen : Heirweg + Kongostraat + Vijverhoek + St. Katriensteenweg + Industrielaan Kuurne
Zone D - Paars : Industrielaan Heule + Izegemsestraat + Pieter Verhaeghestraat 

Per bedrijf worden dan verschillende 'havennummers' toegekend, al naar gelang de situatie. De toegangsweg voor vrachtverkeer zal bijvoorbeeld een ander nummer hebben dan de klantenreceptie.

Hiervoor zal ieder bedrijf individueel een schrijven krijgen. We houden U op de hoogte!

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.