Nieuw bewegwijzeringsplan online!

21/8/2013
Intercommunale Leiedal heeft het voorlopig ontwerp van het bewegwijzeringsplan voor BPKN vrijgegeven. Onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde diensten en de co-financiering door de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne hopen we dat dit snel kan uitgevoerd worden.Zoals U kan merken wordt het Bedrijvenpark opgedeeld in 4 verschillende zones die elk een letter en bijhorend kleur krijgen:

Zone A - Blauw : Ringlaan + Vierlinden
Zone B - Rood : Noordlaan
Zone C - Groen : Heirweg + Kongostraat + Vijverhoek + St. Katriensteenweg + Industrielaan Kuurne
Zone D - Paars : Industrielaan Heule + Izegemsestraat + Pieter Verhaeghestraat 

Per bedrijf worden dan verschillende 'havennummers' toegekend, al naar gelang de situatie. De toegangsweg voor vrachtverkeer zal bijvoorbeeld een ander nummer hebben dan de klantenreceptie.

Hiervoor zal ieder bedrijf individueel een schrijven krijgen. We houden U op de hoogte!

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.