Nieuw bewegwijzeringsplan online!

21/8/2013
Intercommunale Leiedal heeft het voorlopig ontwerp van het bewegwijzeringsplan voor BPKN vrijgegeven. Onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde diensten en de co-financiering door de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne hopen we dat dit snel kan uitgevoerd worden.Zoals U kan merken wordt het Bedrijvenpark opgedeeld in 4 verschillende zones die elk een letter en bijhorend kleur krijgen:

Zone A - Blauw : Ringlaan + Vierlinden
Zone B - Rood : Noordlaan
Zone C - Groen : Heirweg + Kongostraat + Vijverhoek + St. Katriensteenweg + Industrielaan Kuurne
Zone D - Paars : Industrielaan Heule + Izegemsestraat + Pieter Verhaeghestraat 

Per bedrijf worden dan verschillende 'havennummers' toegekend, al naar gelang de situatie. De toegangsweg voor vrachtverkeer zal bijvoorbeeld een ander nummer hebben dan de klantenreceptie.

Hiervoor zal ieder bedrijf individueel een schrijven krijgen. We houden U op de hoogte!

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.