Kruispunt Industrielaan/Noordlaan open voor fietsers

21/8/2013
Kruispunt Industrielaan/Noordlaan open voor fietsers Naar aanleiding van het opbreken van het kruispunt Industrielaan/Noordlaan aan Vandervennet (ex-Cebeo), was er geen fietsverkeer meer mogelijk op het kruispunt. Na ons aandringen bij de aannemer en in samenwerking met de gemeente en eigenaar Vandervennet hebben we een oplossing gevonden.Fietsverkeer van Heule naar Kuurne

Net voor het kruispunt gaat u rechts over de parking tot tegen het gebouw en rijdt u tussen de nadars tot op de Noordlaan.

U rijdt rechtsaf richting Barco tot U op uw linkerkant een tijdelijk verharde verbindingsweg ziet (ter hoogte van Barco).

U neemt de verbindingsweg en vervolgt linksaf terug richting Industrielaan.

OPGEPAST: U hebt GEEN voorrang en er zijn nog geen wegmarkeringen. Houd uiterst rechts!

Fietsverkeer van Kuurne naar Kortrijk

Op het kruispunt gaat U linksaf (U houdt Emka aan uw linkerzijde) tot aan de tijdelijk verharde verbindingsweg aan uw rechterzijde richting Barco.

U neemt de verbindingsweg en vervolgt rechtsaf terug richting Industrielaan.

OPGEPAST: U hebt GEEN voorrang en er zijn nog geen wegmarkeringen. Houd uiterst rechts! 

Net voor het kruispunt gaat U links tussen de nadars over het grasveld. Vanaf de parking kunt U uw weg terug vervolgen.


Met dank aan

  
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.