Kruispunt Industrielaan/Noordlaan open voor fietsers

21/8/2013
Kruispunt Industrielaan/Noordlaan open voor fietsers Naar aanleiding van het opbreken van het kruispunt Industrielaan/Noordlaan aan Vandervennet (ex-Cebeo), was er geen fietsverkeer meer mogelijk op het kruispunt. Na ons aandringen bij de aannemer en in samenwerking met de gemeente en eigenaar Vandervennet hebben we een oplossing gevonden.Fietsverkeer van Heule naar Kuurne

Net voor het kruispunt gaat u rechts over de parking tot tegen het gebouw en rijdt u tussen de nadars tot op de Noordlaan.

U rijdt rechtsaf richting Barco tot U op uw linkerkant een tijdelijk verharde verbindingsweg ziet (ter hoogte van Barco).

U neemt de verbindingsweg en vervolgt linksaf terug richting Industrielaan.

OPGEPAST: U hebt GEEN voorrang en er zijn nog geen wegmarkeringen. Houd uiterst rechts!

Fietsverkeer van Kuurne naar Kortrijk

Op het kruispunt gaat U linksaf (U houdt Emka aan uw linkerzijde) tot aan de tijdelijk verharde verbindingsweg aan uw rechterzijde richting Barco.

U neemt de verbindingsweg en vervolgt rechtsaf terug richting Industrielaan.

OPGEPAST: U hebt GEEN voorrang en er zijn nog geen wegmarkeringen. Houd uiterst rechts! 

Net voor het kruispunt gaat U links tussen de nadars over het grasveld. Vanaf de parking kunt U uw weg terug vervolgen.


Met dank aan

  
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.