Kruispunt Industrielaan/Noordlaan open voor fietsers

21/8/2013
Kruispunt Industrielaan/Noordlaan open voor fietsers Naar aanleiding van het opbreken van het kruispunt Industrielaan/Noordlaan aan Vandervennet (ex-Cebeo), was er geen fietsverkeer meer mogelijk op het kruispunt. Na ons aandringen bij de aannemer en in samenwerking met de gemeente en eigenaar Vandervennet hebben we een oplossing gevonden.Fietsverkeer van Heule naar Kuurne

Net voor het kruispunt gaat u rechts over de parking tot tegen het gebouw en rijdt u tussen de nadars tot op de Noordlaan.

U rijdt rechtsaf richting Barco tot U op uw linkerkant een tijdelijk verharde verbindingsweg ziet (ter hoogte van Barco).

U neemt de verbindingsweg en vervolgt linksaf terug richting Industrielaan.

OPGEPAST: U hebt GEEN voorrang en er zijn nog geen wegmarkeringen. Houd uiterst rechts!

Fietsverkeer van Kuurne naar Kortrijk

Op het kruispunt gaat U linksaf (U houdt Emka aan uw linkerzijde) tot aan de tijdelijk verharde verbindingsweg aan uw rechterzijde richting Barco.

U neemt de verbindingsweg en vervolgt rechtsaf terug richting Industrielaan.

OPGEPAST: U hebt GEEN voorrang en er zijn nog geen wegmarkeringen. Houd uiterst rechts! 

Net voor het kruispunt gaat U links tussen de nadars over het grasveld. Vanaf de parking kunt U uw weg terug vervolgen.


Met dank aan

  
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.