Eco-Tip: Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van uw computer

22/8/2013
Eco-Tip: Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van uw computer Lees getypte documenten na op het scherm en niet op een testafdruk. Om het leescomfort van schermlezen te vergroten kunt u de lettergrootte aanpassen, inzoomen, de regelafstand vergroten... Gebruik steeds de spelling- en grammaticacontrole van uw tekstverwerker om fouten op te sporen en beoordeel met de optie afdrukvoorbeeld de pagina-indeling van uw documenten.Besef dat niet iedereen een papieren versie van een presentatie moet krijgen.

Agenda’s, verslagen, poststukken en documenten bij vergaderingen stuurt u best in digitale vorm naar de vergaderleden.

Als op een meeting een powerpointpresentatie geprojecteerd wordt, hoeft u die niet op papier uit te delen.

Drukt u dergelijke documenten toch af, dan kunnen de vergaderleden ze gerust delen, zodat u minder exemplaren moet afdrukken.

Print zeker geen documenten die al eens verspreid zijn.

Bron: http://www.thegreenreflex.com/ 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.