Eco-Tip: Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van uw computer

22/8/2013
Eco-Tip: Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van uw computer Lees getypte documenten na op het scherm en niet op een testafdruk. Om het leescomfort van schermlezen te vergroten kunt u de lettergrootte aanpassen, inzoomen, de regelafstand vergroten... Gebruik steeds de spelling- en grammaticacontrole van uw tekstverwerker om fouten op te sporen en beoordeel met de optie afdrukvoorbeeld de pagina-indeling van uw documenten.Besef dat niet iedereen een papieren versie van een presentatie moet krijgen.

Agenda’s, verslagen, poststukken en documenten bij vergaderingen stuurt u best in digitale vorm naar de vergaderleden.

Als op een meeting een powerpointpresentatie geprojecteerd wordt, hoeft u die niet op papier uit te delen.

Drukt u dergelijke documenten toch af, dan kunnen de vergaderleden ze gerust delen, zodat u minder exemplaren moet afdrukken.

Print zeker geen documenten die al eens verspreid zijn.

Bron: http://www.thegreenreflex.com/ 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.