Eco-Tip: Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van uw computer

22/8/2013
Eco-Tip: Maak maximaal gebruik van de mogelijkheden van uw computer Lees getypte documenten na op het scherm en niet op een testafdruk. Om het leescomfort van schermlezen te vergroten kunt u de lettergrootte aanpassen, inzoomen, de regelafstand vergroten... Gebruik steeds de spelling- en grammaticacontrole van uw tekstverwerker om fouten op te sporen en beoordeel met de optie afdrukvoorbeeld de pagina-indeling van uw documenten.Besef dat niet iedereen een papieren versie van een presentatie moet krijgen.

Agenda’s, verslagen, poststukken en documenten bij vergaderingen stuurt u best in digitale vorm naar de vergaderleden.

Als op een meeting een powerpointpresentatie geprojecteerd wordt, hoeft u die niet op papier uit te delen.

Drukt u dergelijke documenten toch af, dan kunnen de vergaderleden ze gerust delen, zodat u minder exemplaren moet afdrukken.

Print zeker geen documenten die al eens verspreid zijn.

Bron: http://www.thegreenreflex.com/ 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.