Nominatie voor De Creatieve Ondernemer

22/8/2013
De Provincie West-Vlaanderen, de POM en Unizo organiseren dit najaar de verkiezing van 'De Creatieve Ondernemer'. Als vzw BPKN vond de Raad van Bestuur dat het onze plicht was om 1 van onze leden te nomineren en te motiveren om een dossier in te dienen. De kandidaat dient een familiaal bedrijf te zijn met maatschappelijke zetel in WVL en mag maximum 25 werknemers tewerkstellen.Via de website www.creatieveondernemer.be en via Facebook zal het publiek mee kunnen stemmen op de 10 genomineerden vanaf 20 oktober tot 7 november 2013.

De 3 Ondernemers die het meeste ‘likes’ krijgen zijn zeker van een plaats in de finale.

De jury kan nog 2 finalisten toevoegen.

Als U klikt op onderstaande afbeelding, wordt U verder geleid naar de website van de onderneming die wij nomineerden.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.