Nominatie voor De Creatieve Ondernemer

22/8/2013
De Provincie West-Vlaanderen, de POM en Unizo organiseren dit najaar de verkiezing van 'De Creatieve Ondernemer'. Als vzw BPKN vond de Raad van Bestuur dat het onze plicht was om 1 van onze leden te nomineren en te motiveren om een dossier in te dienen. De kandidaat dient een familiaal bedrijf te zijn met maatschappelijke zetel in WVL en mag maximum 25 werknemers tewerkstellen.Via de website www.creatieveondernemer.be en via Facebook zal het publiek mee kunnen stemmen op de 10 genomineerden vanaf 20 oktober tot 7 november 2013.

De 3 Ondernemers die het meeste ‘likes’ krijgen zijn zeker van een plaats in de finale.

De jury kan nog 2 finalisten toevoegen.

Als U klikt op onderstaande afbeelding, wordt U verder geleid naar de website van de onderneming die wij nomineerden.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.