Samenwerking - Deel 3

26/8/2013
Samenwerking - Deel 3 Zou er iets bestaan als 'culinaire veiligheid'? Vermoedelijk wel: als je zeker wilt zijn van de culinaire top, dan ga je tafelen bij NOMA in Kopenhagen. De nieuwe keuken werd daar gebouwd door Maes Inox, met vestiging in de Heirweg te Kuurne. Tric zorgde voor het aspect veiligheid.Luc Vandewiele van Tric: "We zijn ontzettend fier dat onze outfits door de medewerkers van Maes Inox worden gedragen tot op het hoogste niveau.

Deze realisatie van Herman Maes was een perfecte aanleiding om de medewerkers in een nieuwe comfortabele werkoutfit te stoppen.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.