Samenwerking - Deel 3

26/8/2013
Samenwerking - Deel 3 Zou er iets bestaan als 'culinaire veiligheid'? Vermoedelijk wel: als je zeker wilt zijn van de culinaire top, dan ga je tafelen bij NOMA in Kopenhagen. De nieuwe keuken werd daar gebouwd door Maes Inox, met vestiging in de Heirweg te Kuurne. Tric zorgde voor het aspect veiligheid.Luc Vandewiele van Tric: "We zijn ontzettend fier dat onze outfits door de medewerkers van Maes Inox worden gedragen tot op het hoogste niveau.

Deze realisatie van Herman Maes was een perfecte aanleiding om de medewerkers in een nieuwe comfortabele werkoutfit te stoppen.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.