Opnieuw poging tot inbraak: enkele tips

27/8/2013
Opnieuw poging tot inbraak: enkele tips PZ Vlas meldt ons dat er recent een nachtelijke poging tot inbraak werd vastgesteld op Ter Ferrants. Waar rook is, is er vuur: een (poging tot) inbraak wordt meestal voorafgegaan door een verkenning.Enkele tips:

• Wees alert voor verdachte gedragingen van personen in en om uw zaak
• Wees alert voor verdachte voertuigen die zich ophouden op de parking of in de omgeving: noteer indien mogelijk de nummerplaat en type van het voertuig of neem een foto.

Bij het opmerken van dergelijke feiten verwittigt U best de politiediensten op het nummer 056 23 96 11 of 101. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.