Opnieuw poging tot inbraak: enkele tips

27/8/2013
Opnieuw poging tot inbraak: enkele tips PZ Vlas meldt ons dat er recent een nachtelijke poging tot inbraak werd vastgesteld op Ter Ferrants. Waar rook is, is er vuur: een (poging tot) inbraak wordt meestal voorafgegaan door een verkenning.Enkele tips:

• Wees alert voor verdachte gedragingen van personen in en om uw zaak
• Wees alert voor verdachte voertuigen die zich ophouden op de parking of in de omgeving: noteer indien mogelijk de nummerplaat en type van het voertuig of neem een foto.

Bij het opmerken van dergelijke feiten verwittigt U best de politiediensten op het nummer 056 23 96 11 of 101. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.