Iedere BPKN-werknemer een gratis brood

28/8/2013
U leest het goed! Deze week worden alle werknemers van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord getrakteerd met een GRATIS BROOD. Een stunt in samenwerking met de Albert Heijn supermarkt in Ring Shopping Kortrijk Noord. Supermarktmanager Steven Vanpoucke bezorgde 3000 broodzakken bij de receptie van de werkgevers.Met de broodzak gaat U dan op vrijdag 30, zaterdag 31 augustus of maandag 2 september naar de Albert Heijn vestiging in Ring Shopping Kortrijk Noord.

Daar krijg je, VOLLEDIG GRATIS, een lekker brood!

Geen broodzak ontvangen? Geen paniek!

In het BPKN-servicepunt ligt nog een voorraad zakken beschikbaar. 1 brood(zak) per werknemer a.u.b. Mochten ook daar de broodzakken op zijn, dan volstaat het er eentje te vragen aan de welkombalie in de winkel zelf.Enkel originele bonnen worden aanvaard. Een afdruk van deze pagina telt dus niet. Sorry.
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.