De Branding krijgt stand tgv 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord

29/8/2013
De Branding krijgt stand tgv 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord! Dat moet gevierd worden en zij vieren dit, samen met de klanten, en bij RSKN meende men dat ze in het kader hiervan ook de buren, ‘De Branding’, een extra steuntje konden geven.

'De Branding' biedt woonbegeleiding en dagbesteding aan volwassenen met een beperking.

Binnen hun dagbesteding, in de Ringlaan 30 te Heule, maken de gebruikers unieke, artisanale attenties en producten.

'De Branding' komt met een verkoopsstand op zaterdag 28/9, 12/10 en 26/10 van 10u tot 19u.

Vanaf 3 september kunt u ook al de producten van 'de Branding' komen bekijken in de vitrinekasten in de galerij en dit tot en met 14 september.

Een mooi 'Ken je buren' initiatief!! 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.