De Branding krijgt stand tgv 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord

29/8/2013
De Branding krijgt stand tgv 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord! Dat moet gevierd worden en zij vieren dit, samen met de klanten, en bij RSKN meende men dat ze in het kader hiervan ook de buren, ‘De Branding’, een extra steuntje konden geven.

'De Branding' biedt woonbegeleiding en dagbesteding aan volwassenen met een beperking.

Binnen hun dagbesteding, in de Ringlaan 30 te Heule, maken de gebruikers unieke, artisanale attenties en producten.

'De Branding' komt met een verkoopsstand op zaterdag 28/9, 12/10 en 26/10 van 10u tot 19u.

Vanaf 3 september kunt u ook al de producten van 'de Branding' komen bekijken in de vitrinekasten in de galerij en dit tot en met 14 september.

Een mooi 'Ken je buren' initiatief!! 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.