Speel mee met de quiz 'Geheugen van de regio' @RSKN

29/8/2013
Speel mee met de quiz 'Geheugen van de regio' @RSKN Ter gelegenheid van 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord wordt er een quiz georganiseerd over de tentoonstelling " Het geheugen van de regio" ! In oktober 1973 zwaaiden de deuren van het Ring Shopping Kortrijk Noord open. Het was de aanleiding voor het opzetten van de tentoonstelling.Uit alle inzendingen worden tien finalisten weerhouden voor de finalequiz op zaterdag 12 oktober om 15 uur.De hoofdprijs is een Gift Card ter waarde van € 120, de overige 9 deelnemers maken kans op een ballonvaart en iedereen krijgt een mooie troostprijs.

Een deelnemingsformulier kan je hier vinden en ook aan de infobalie van het Ring Shopping Kortrijk Noord.

Het zorgvuldig ingevulde formulier kan je terugsturen naar  rskn@live.nl of in de bus deponeren in het RSKN.

Alle info via deze link.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.