Speel mee met de quiz 'Geheugen van de regio' @RSKN

29/8/2013
Speel mee met de quiz 'Geheugen van de regio' @RSKN Ter gelegenheid van 40 jaar Ring Shopping Kortrijk Noord wordt er een quiz georganiseerd over de tentoonstelling " Het geheugen van de regio" ! In oktober 1973 zwaaiden de deuren van het Ring Shopping Kortrijk Noord open. Het was de aanleiding voor het opzetten van de tentoonstelling.Uit alle inzendingen worden tien finalisten weerhouden voor de finalequiz op zaterdag 12 oktober om 15 uur.De hoofdprijs is een Gift Card ter waarde van € 120, de overige 9 deelnemers maken kans op een ballonvaart en iedereen krijgt een mooie troostprijs.

Een deelnemingsformulier kan je hier vinden en ook aan de infobalie van het Ring Shopping Kortrijk Noord.

Het zorgvuldig ingevulde formulier kan je terugsturen naar  rskn@live.nl of in de bus deponeren in het RSKN.

Alle info via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.