nv gezond: Fitness open om 7u 's morgens

2/9/2013
nv gezond: Fitness open om 7u 's morgens Dat tijd geld is, hebben ze ook bij Easyfit Kuurne begrepen. Vanaf volgende week (12/09) kun je op dinsdagmorgen en donderdagmorgen al om 7u 's morgens aan uw fitnesstraining beginnen. Zo start je gegarandeerd ontspannen de werkdag! Er is ook een gratis proefaanbod.Alle gegevens van Easyfit Kuurne vindt U via deze link; de openingsuren vindt U hier.


Hieronder een promofilmpje over Milon Cirkel, dé manier om fitter/slanker te worden in 2x 35 minuten per 10 dagen.


Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.