De milieuvergunning: uw handleiding

2/9/2013
De milieuvergunning: uw handleiding Veel bedrijven hebben activiteiten die in meer of mindere mate milieuvervuilend en/of hinderlijk zijn. Voor deze bedrijven is het belangrijk om bij de aanvang van de exploitatie over een milieuvergunning te beschikken.De milieuvergunning moet ook steeds de meest actuele toestand van het bedrijf weergeven. Het is dan ook uitermate belangrijk dat een aanvraag van een nieuwe milieuvergunning, het hernieuwen van een vergunning of het aanvragen of mededelen van een verandering in het bedrijf, degelijk en correct gebeurt.

Agentschap Ondernemen geeft via onderstaande link een handleiding.


Dit is een leidraad aan bij het opmaken en indienen van een milieuvergunningsaanvraag, een mededeling of een melding.

Uiteraard denken de diensten van de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne graag met U mee.

In Kortrijk belt U het nummer 056 27 82 28 of mailt U naar milieu@kortrijk.be
Op de website vindt U meer informatie via deze link.

In Kuurne belt U het nummer 056 73 71 46 of mailt U naar milieudienst@kuurne.be
Op de website vindt U meer informatie via deze link.

Handleiding milieuvergunningsaanvraag Agentschap Ondernemen.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.