De milieuvergunning: uw handleiding

2/9/2013
De milieuvergunning: uw handleiding Veel bedrijven hebben activiteiten die in meer of mindere mate milieuvervuilend en/of hinderlijk zijn. Voor deze bedrijven is het belangrijk om bij de aanvang van de exploitatie over een milieuvergunning te beschikken.De milieuvergunning moet ook steeds de meest actuele toestand van het bedrijf weergeven. Het is dan ook uitermate belangrijk dat een aanvraag van een nieuwe milieuvergunning, het hernieuwen van een vergunning of het aanvragen of mededelen van een verandering in het bedrijf, degelijk en correct gebeurt.

Agentschap Ondernemen geeft via onderstaande link een handleiding.


Dit is een leidraad aan bij het opmaken en indienen van een milieuvergunningsaanvraag, een mededeling of een melding.

Uiteraard denken de diensten van de Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne graag met U mee.

In Kortrijk belt U het nummer 056 27 82 28 of mailt U naar milieu@kortrijk.be
Op de website vindt U meer informatie via deze link.

In Kuurne belt U het nummer 056 73 71 46 of mailt U naar milieudienst@kuurne.be
Op de website vindt U meer informatie via deze link.

Handleiding milieuvergunningsaanvraag Agentschap Ondernemen.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.