Barbecook geeft gazze

18/9/2013
Barbecook geeft gazze BPKN-lid Saey (Home & Garden), bedenker en producent van Barbecook, heeft zijn gasbarbecuereeks dit jaar uitgebreid met drie extra modules (kar met werkvlak, inductiekookplaat of houtskoolbarbecue) waarmee je een buitenkeuken naar wens kan samenstellen. Centraal element blijft de Brahma gasbarbecue met Aromaz-systeem, dat zorgt voor extra smaak bij het barbecueën.Waarom kiezen voor een gasbarbecue?

Je hebt meer tijd om te aperitieven! Want met één draai aan de knop kan je bijna meteen beginnen grillen.

Een fervente houtskoolbarbecuer geeft het niet graag toe, maar met een gasbarbecue zijn je BBQ-mogelijkheden eindeloos. Wellicht omdat je de temperatuur makkelijker kan bijregelen. Het garen gaat vlotter dankzij het deksel. En dat warmhoudrooster is best handig. Meer in onderstaand filmpje:
 

 

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.