Barbecook geeft gazze

18/9/2013
Barbecook geeft gazze BPKN-lid Saey (Home & Garden), bedenker en producent van Barbecook, heeft zijn gasbarbecuereeks dit jaar uitgebreid met drie extra modules (kar met werkvlak, inductiekookplaat of houtskoolbarbecue) waarmee je een buitenkeuken naar wens kan samenstellen. Centraal element blijft de Brahma gasbarbecue met Aromaz-systeem, dat zorgt voor extra smaak bij het barbecueŽn.Waarom kiezen voor een gasbarbecue?

Je hebt meer tijd om te aperitieven! Want met één draai aan de knop kan je bijna meteen beginnen grillen.

Een fervente houtskoolbarbecuer geeft het niet graag toe, maar met een gasbarbecue zijn je BBQ-mogelijkheden eindeloos. Wellicht omdat je de temperatuur makkelijker kan bijregelen. Het garen gaat vlotter dankzij het deksel. En dat warmhoudrooster is best handig. Meer in onderstaand filmpje:
 

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.