Barbecook geeft gazze

18/9/2013
Barbecook geeft gazze BPKN-lid Saey (Home & Garden), bedenker en producent van Barbecook, heeft zijn gasbarbecuereeks dit jaar uitgebreid met drie extra modules (kar met werkvlak, inductiekookplaat of houtskoolbarbecue) waarmee je een buitenkeuken naar wens kan samenstellen. Centraal element blijft de Brahma gasbarbecue met Aromaz-systeem, dat zorgt voor extra smaak bij het barbecueën.Waarom kiezen voor een gasbarbecue?

Je hebt meer tijd om te aperitieven! Want met één draai aan de knop kan je bijna meteen beginnen grillen.

Een fervente houtskoolbarbecuer geeft het niet graag toe, maar met een gasbarbecue zijn je BBQ-mogelijkheden eindeloos. Wellicht omdat je de temperatuur makkelijker kan bijregelen. Het garen gaat vlotter dankzij het deksel. En dat warmhoudrooster is best handig. Meer in onderstaand filmpje:
 

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.