Verkeershinder in Heule door aanpassingswerken aan vluchtheuvel

9/9/2013
Verkeershinder in Heule door aanpassingswerken aan vluchtheuvel BPKN wordt omringd door infrastructuurwerken... Gelukkig opent het nieuwe stuk R8 binnenkort, maar vanaf vandaag zal er verkeershinder zijn in de Izegemsestraat ter hoogte van het ronde punt met de Hoge Dreef.Concreet betekent dit dat verkeer komende uit BPKN thv de rotonde niet naar links kan.

Voor het verkeer komende uit de richting Heule is een wegomlegging voorzien via de R8 en de Heirweg.

De werken zullen 10 werken in beslag nemen.

De aannemer voorziet de vereiste signalisatie.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.