NoonWalk september op 4de donderdag

9/9/2013
NoonWalk september op 4de donderdag Uitzonderlijk gaat de NoonWalk september door op de 4de donderdag van de maand ipv de 3de. Op die 3de is er de jobbeurs in de Kubox en daar is de parkmanager aanwezig met alle vacatures van de BPKN-leden. Op 26 september zijn we te gast bij Savic.Noteer het dus alvast in uw agenda: NoonWalk@Savic op donderdag 26 september van 12u tot 13u.

Savic is fabrikant van allerlei accessoires voor uw huisdieren. Er zal gelegenheid zijn tot bezoek aan de showroom.

Je kunt niet wachten? Breng al een bezoekje aan hun website via www.savic.be
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.