nv gezond: Uw biopakket afgeleverd bij BPKN-Servicepunt

9/9/2013
nv gezond: Uw biopakket afgeleverd bij BPKN-Servicepunt Misschien maakte U tijdens de NoonWalk@Tiger Experience al kennis met Julienne.be? Julienne levert wekelijks bio-groenten en -fruitpakketten aan vaste prijzen volgens het seizoensaanbod. Mits de nodige belangstelling (min. 15 personen) is men bereid om in het BPKN-servicepunt een afhaalpunt te organiseren.BPKN kwam in contact met Julienne via Sinergiek.

Julienne is een project van de sociale werkplaats biohoeve Lochting-Dedrie Roeselare (www.lochting.be), een initiatief dat begeleide tewerkstelling aanbiedt voor personen die in het gewone arbeidscircuit moeilijk aan de bak komen. Dankzij het Julienne project kan de biohoeve heel wat mensen zinvol tewerkstellen en een rechtvaardig loon geven. 

Het zou leuk zijn, mochten we deze mensen een hart onder de riem kunnen steken.

Wie geïnteresseerd is, kan via deze link zijn interesse tonen aan de parkmanager. Hij organiseert dan de verdere stappen. Een voorbeeld van de pakketten ziet U hieronder.


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.