nv gezond: Uw biopakket afgeleverd bij BPKN-Servicepunt

9/9/2013
nv gezond: Uw biopakket afgeleverd bij BPKN-Servicepunt Misschien maakte U tijdens de NoonWalk@Tiger Experience al kennis met Julienne.be? Julienne levert wekelijks bio-groenten en -fruitpakketten aan vaste prijzen volgens het seizoensaanbod. Mits de nodige belangstelling (min. 15 personen) is men bereid om in het BPKN-servicepunt een afhaalpunt te organiseren.BPKN kwam in contact met Julienne via Sinergiek.

Julienne is een project van de sociale werkplaats biohoeve Lochting-Dedrie Roeselare (www.lochting.be), een initiatief dat begeleide tewerkstelling aanbiedt voor personen die in het gewone arbeidscircuit moeilijk aan de bak komen. Dankzij het Julienne project kan de biohoeve heel wat mensen zinvol tewerkstellen en een rechtvaardig loon geven. 

Het zou leuk zijn, mochten we deze mensen een hart onder de riem kunnen steken.

Wie geïnteresseerd is, kan via deze link zijn interesse tonen aan de parkmanager. Hij organiseert dan de verdere stappen. Een voorbeeld van de pakketten ziet U hieronder.


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.