nv gezond: Uw biopakket afgeleverd bij BPKN-Servicepunt

9/9/2013
nv gezond: Uw biopakket afgeleverd bij BPKN-Servicepunt Misschien maakte U tijdens de NoonWalk@Tiger Experience al kennis met Julienne.be? Julienne levert wekelijks bio-groenten en -fruitpakketten aan vaste prijzen volgens het seizoensaanbod. Mits de nodige belangstelling (min. 15 personen) is men bereid om in het BPKN-servicepunt een afhaalpunt te organiseren.BPKN kwam in contact met Julienne via Sinergiek.

Julienne is een project van de sociale werkplaats biohoeve Lochting-Dedrie Roeselare (www.lochting.be), een initiatief dat begeleide tewerkstelling aanbiedt voor personen die in het gewone arbeidscircuit moeilijk aan de bak komen. Dankzij het Julienne project kan de biohoeve heel wat mensen zinvol tewerkstellen en een rechtvaardig loon geven. 

Het zou leuk zijn, mochten we deze mensen een hart onder de riem kunnen steken.

Wie geïnteresseerd is, kan via deze link zijn interesse tonen aan de parkmanager. Hij organiseert dan de verdere stappen. Een voorbeeld van de pakketten ziet U hieronder.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.