Morgen met de fiets naar het werk?

18/9/2013
Morgen met de fiets naar het werk? Car Free Day is een duurzame pendeldag voor werknemers en werkgevers. Met z'n allen kunnen we de filesleur doorbreken door te fietsen, de bus of de trein te nemen, of samen met collega’s te carpoolen. Ook een dagje thuis- of telewerk behoort tot de mogelijkheden. Naar goede gewoonte vallen daar ook mooie prijzen mee te winnen! Bovendien is er gratis technisch fietsnazicht @BPKN-Servicepunt en PZ Vlas is aanwezig met fietslabels.
Gratis technisch fietsnazicht


Kom 's morgens tussen 7u15 en 8u00 of 's middags tussen 12u00 en 13u00 naar het BPKN-Servicepunt.

3 professionele Kuurnse fietsherstellers zullen er uw fiets gratis technisch nazien. 

Kleine herstellingen waar geen materiaal aan te pas komt (bvb banden blazen, remkabel aanspannen) worden onmiddellijk voor U gedaan.

Bij grotere 'mankementen' krijg je een 'mankementenkaartje' mee en daarop zal staan wat U te doen staat om uw fiets terug technisch in orde te krijgen.

Politiezone Vlas is ook aanwezig (enkel 's middags) om uw fiets te voorzien van een fietslabel. Handig in de strijd tegen fietsdiefstallen! Meer info via deze link.

Met dank aan 

Politiezone Vlas, de Heer Aster Buysschaert
Rijwielen Jo, Kattestraat 15, 8520 Kuurne, Tel 056 71 77 74
Fietsen Wim Lapauw, Gasthuisstraat 9, 8520 Kuurne, Tel 056 72 50 76
Cycle Jo, Kortrijksestraat 102, 8520 Kuurne, Tel 056 37 36 34


Mooie prijzen

Wie op 19 september duurzaam naar het werk pendelt, wordt daar uiteraard voor beloond! Car Free Day deelnemers die zich registreren en aangeven hoe ze zich die dag zullen verplaatsen, maken kans op mooie prijzen. In onze prijzenpot zitten onder meer:

•2 plooifietsen van Dahon!
•3 x 1 overnachting in een eco-zomerhuisje van Bostoen!
•30 abonnementen van Blue-bike!
•10 x 3-maand abonnement van De Lijn!
•10 NMBS-reischeques van 20€! 20 NMBS-reischeques van 10€!
•9 fietsboxen, 20 koerstruitjes, en veel meer van de Provincie Oost-Vlaanderen!
•20 fietsboxen van de Provincie West-Vlaanderen!

Om kans te maken op één van deze mooie prijzen, kan je je hier registeren en deelnemen aan onze logo-quiz! (tip: onthoud goed welke prijzen je kan winnen, het zal je helpen bij de quiz!)

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.