Heb je vacatures voor de jobbeurs op 19 september?

10/9/2013
Heb je vacatures voor de jobbeurs op 19 september? Op donderdag 19 september neemt de vzw deel aan de jobbeurs in het kader van JobRock 2013. Op onze stand worden alle vacatures van onze leden voorgesteld aan de bezoekers (in 2012 meer dan 1500). Stuur uw vacatures a.s.a.p. door aan de parkmanager!Hebt U vacatures? Stuur ze dan zo snel mogelijk door aan de parkmanager (bert@kortrijk-noord.be).

Er wordt een gezamenlijke folder gemaakt die aan de bezoekers wordt meegegeven.


Deadline indienen vacatures: 13 september 2013

Er worden uitsluitend vacatures van leden en partners gepresenteerd. Deze actie wordt hen GRATIS aangeboden. 

Via deze link ziet U een stukje van de folder van vorig jaar.

Op donderdag is er de jobbeurs; op vrijdag en zaterdag is er JobRock, een muziekfestival voor jong en oud met ronkende namen als 't Hof van Commerce & Clement Peerens Explosition. Meer info via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.