Heb je vacatures voor de jobbeurs op 19 september?

10/9/2013
Heb je vacatures voor de jobbeurs op 19 september? Op donderdag 19 september neemt de vzw deel aan de jobbeurs in het kader van JobRock 2013. Op onze stand worden alle vacatures van onze leden voorgesteld aan de bezoekers (in 2012 meer dan 1500). Stuur uw vacatures a.s.a.p. door aan de parkmanager!Hebt U vacatures? Stuur ze dan zo snel mogelijk door aan de parkmanager (bert@kortrijk-noord.be).

Er wordt een gezamenlijke folder gemaakt die aan de bezoekers wordt meegegeven.


Deadline indienen vacatures: 13 september 2013

Er worden uitsluitend vacatures van leden en partners gepresenteerd. Deze actie wordt hen GRATIS aangeboden. 

Via deze link ziet U een stukje van de folder van vorig jaar.

Op donderdag is er de jobbeurs; op vrijdag en zaterdag is er JobRock, een muziekfestival voor jong en oud met ronkende namen als 't Hof van Commerce & Clement Peerens Explosition. Meer info via deze link.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.