Plastibac levert duurzame kunststof bakken voor uw bedrijfsinrichting en logistiek

18/9/2013
Plastibac levert duurzame kunststof bakken voor uw bedrijfsinrichting en logistiek Wie op zoek is naar duurzame handling- en stockagemiddelen is bij Plastibac aan het juiste adres. Kunststof bakken, paletten, vaten, afvalbakken…. Het zijn steeds producten geschikt voor een langdurig gebruik bij stockage, behandeling en/of logistiek van goederen, vloeistoffen of documenten.

Plastibac uit Asse maakt reeds vele jaren deel uit van de Linum Europe – groep, gevestigd op BPKN te Kuurne (Fred Vanderbeke).

Het gamma omvat alle mogelijke kunststof bakken, containers en recipiënten voor de inrichting van magazijnen en bedrijfsgebouwen, alsook voor de dagelijkse distributie en logistiek van goederen.

Zowel voor industriële bedrijven als voor de KMO zijn er duurzame oplossingen voor handen. Bakken vervaardigd uit voedingsgeschikte kunststoffen kunnen uiteraard met een geschikt attest aangeboden worden.

Plastibac beschikt over een gloednieuwe website met E-Shop. Daarin kunt u alle producten vlot consulteren, vergelijken en desgewenst online bestellen.

Dankzij de grote voorraden kan er veelal in “Same-Day-Dispatch” verstuurd worden.

Bestellingen kunnen ook hier in Kuurne, bij Linum Europe, afgehaald worden.

Een overzicht van het complete gamma vindt u in deze folder, maar uiteraard ook op www.plastibac.eu. Een kijkje waard!

Voor meer info : Plastibac bvba, Z5 Mollem 260, 1730 Asse.
Tel 02 452 95 61 - Fax 02 452 28 28
Of ook via Linum Europe NV, Marketing Plastibac, Vijverhoek 53, 8520 Kuurne.
Mail : marketing@plastibac.eu

Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.