Plastibac levert duurzame kunststof bakken voor uw bedrijfsinrichting en logistiek

18/9/2013
Plastibac levert duurzame kunststof bakken voor uw bedrijfsinrichting en logistiek Wie op zoek is naar duurzame handling- en stockagemiddelen is bij Plastibac aan het juiste adres. Kunststof bakken, paletten, vaten, afvalbakken…. Het zijn steeds producten geschikt voor een langdurig gebruik bij stockage, behandeling en/of logistiek van goederen, vloeistoffen of documenten.

Plastibac uit Asse maakt reeds vele jaren deel uit van de Linum Europe – groep, gevestigd op BPKN te Kuurne (Fred Vanderbeke).

Het gamma omvat alle mogelijke kunststof bakken, containers en recipiënten voor de inrichting van magazijnen en bedrijfsgebouwen, alsook voor de dagelijkse distributie en logistiek van goederen.

Zowel voor industriële bedrijven als voor de KMO zijn er duurzame oplossingen voor handen. Bakken vervaardigd uit voedingsgeschikte kunststoffen kunnen uiteraard met een geschikt attest aangeboden worden.

Plastibac beschikt over een gloednieuwe website met E-Shop. Daarin kunt u alle producten vlot consulteren, vergelijken en desgewenst online bestellen.

Dankzij de grote voorraden kan er veelal in “Same-Day-Dispatch” verstuurd worden.

Bestellingen kunnen ook hier in Kuurne, bij Linum Europe, afgehaald worden.

Een overzicht van het complete gamma vindt u in deze folder, maar uiteraard ook op www.plastibac.eu. Een kijkje waard!

Voor meer info : Plastibac bvba, Z5 Mollem 260, 1730 Asse.
Tel 02 452 95 61 - Fax 02 452 28 28
Of ook via Linum Europe NV, Marketing Plastibac, Vijverhoek 53, 8520 Kuurne.
Mail : marketing@plastibac.eu

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.