Plastibac levert duurzame kunststof bakken voor uw bedrijfsinrichting en logistiek

18/9/2013
Plastibac levert duurzame kunststof bakken voor uw bedrijfsinrichting en logistiek Wie op zoek is naar duurzame handling- en stockagemiddelen is bij Plastibac aan het juiste adres. Kunststof bakken, paletten, vaten, afvalbakken…. Het zijn steeds producten geschikt voor een langdurig gebruik bij stockage, behandeling en/of logistiek van goederen, vloeistoffen of documenten.

Plastibac uit Asse maakt reeds vele jaren deel uit van de Linum Europe – groep, gevestigd op BPKN te Kuurne (Fred Vanderbeke).

Het gamma omvat alle mogelijke kunststof bakken, containers en recipiënten voor de inrichting van magazijnen en bedrijfsgebouwen, alsook voor de dagelijkse distributie en logistiek van goederen.

Zowel voor industriële bedrijven als voor de KMO zijn er duurzame oplossingen voor handen. Bakken vervaardigd uit voedingsgeschikte kunststoffen kunnen uiteraard met een geschikt attest aangeboden worden.

Plastibac beschikt over een gloednieuwe website met E-Shop. Daarin kunt u alle producten vlot consulteren, vergelijken en desgewenst online bestellen.

Dankzij de grote voorraden kan er veelal in “Same-Day-Dispatch” verstuurd worden.

Bestellingen kunnen ook hier in Kuurne, bij Linum Europe, afgehaald worden.

Een overzicht van het complete gamma vindt u in deze folder, maar uiteraard ook op www.plastibac.eu. Een kijkje waard!

Voor meer info : Plastibac bvba, Z5 Mollem 260, 1730 Asse.
Tel 02 452 95 61 - Fax 02 452 28 28
Of ook via Linum Europe NV, Marketing Plastibac, Vijverhoek 53, 8520 Kuurne.
Mail : marketing@plastibac.eu

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.