Groepsaankoop glasvezelnetwerk

18/9/2013
Groepsaankoop glasvezelnetwerk Snel, sneller, snelst. Het kan de dag van vandaag niet snel genoeg gaan! Verschillende bedrijven klopten bij de parkmanager aan om te informeren naar de mogelijkheden van aansluitbaarheid op een glasvezelnetwerk. In samenwerking met Telenet werd een voorstel uitgewerkt.Staat uw computernetwerk in verbinding met andere vestigingen, dienen er af en toe gigantische databestanden via het net verstuurd te worden of maakt U backups 'in the cloud'?

Dan kan een aansluiting op een glasvezelnetwerk voor U een oplossing zijn.

Er zijn ook nog de mogelijkheden van VOIP (voordelig telefoneren over het internet) natuurlijk.


U verneemt er alles over in deze brief.

Om alles vlot te laten verlopen, stellen wij voor dat U rechtstreeks contact opneemt met Nathalie Couck bij Telenet op het nummer 0492 78 20 78 of via e-mail op nathalie.couck@staff.telenet.be 

U mag ook steeds Bert bellen op 0470 66 60 60. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.