Maak jongeren warm voor uw beroep tijdens de Onderwijsvakmansroute

18/9/2013
Maak jongeren warm voor uw beroep tijdens de Onderwijsvakmansroute Enkele BPKN-leden stellen zich soms vragen omtrent de instroom vanwege het onderwijs. Dank zij de onderwijsvakmansroute kunt U studenten op een leuke manier met uw bedrijf laten kennismaken. Onder het motto ‘Ontdek hoe cool een vak is’, maken jongeren heel concreet kennis met technische en technologische beroepen. GRATIS voor BPKN-ledenReeds voor de zevende maal organiseert de UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen de Onderwijsvakmansroute.


Jongeren van de derde graad van het basisonderwijs en studenten uit het secundair onderwijs gaan die dag op bedrijfsbezoek.

Wil u ook GRATIS deelnemen aan de Onderwijsvakmansroute op 25 februari 2014?
Schrijf u vóór 1 november 2013 in via deze link.


In de online inschrijvingsmodule kiest u tussen vier tijdsblokken zodat u die dag één of meerdere klasbezoeken kan inplannen.

Voor meer informatie, contacteer de adviseur van de Stichting Onderwijs & Ondernemen in West-Vlaanderen Julie Naesens (julie.naesens@unizo.be, 050/33 13 13, 0498/63 07 53). 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.