Maak jongeren warm voor uw beroep tijdens de Onderwijsvakmansroute

18/9/2013
Maak jongeren warm voor uw beroep tijdens de Onderwijsvakmansroute Enkele BPKN-leden stellen zich soms vragen omtrent de instroom vanwege het onderwijs. Dank zij de onderwijsvakmansroute kunt U studenten op een leuke manier met uw bedrijf laten kennismaken. Onder het motto ‘Ontdek hoe cool een vak is’, maken jongeren heel concreet kennis met technische en technologische beroepen. GRATIS voor BPKN-ledenReeds voor de zevende maal organiseert de UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen de Onderwijsvakmansroute.


Jongeren van de derde graad van het basisonderwijs en studenten uit het secundair onderwijs gaan die dag op bedrijfsbezoek.

Wil u ook GRATIS deelnemen aan de Onderwijsvakmansroute op 25 februari 2014?
Schrijf u vóór 1 november 2013 in via deze link.


In de online inschrijvingsmodule kiest u tussen vier tijdsblokken zodat u die dag één of meerdere klasbezoeken kan inplannen.

Voor meer informatie, contacteer de adviseur van de Stichting Onderwijs & Ondernemen in West-Vlaanderen Julie Naesens (julie.naesens@unizo.be, 050/33 13 13, 0498/63 07 53). 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.