NoonWalk @Savic op donderdag 26 september

24/9/2013
NoonWalk @Savic op donderdag 26 september Volgende donderdag zijn we te gast bij Savic in Heule. Savic is al sinds 1968 fabrikant van kunststofaccessoires voor huisdieren gaande van voederbakjes, kattenbakjes, reismanden,… en producent van metaalkooien voor knaagdieren en vogels. U vindt hun producten wereldwijd terug in dierenspeciaalzaken, maar nu gaan we op bezoek in hun showroom, een plaats waar je als particulier nooit binnen komt of geraakt.
De september-editie van de NoonWalk gaat door bij Savic, Ringlaan 10 te Heule. Dat is eigenlijk de locatie waar je in de jaren '90 de garage Renault Flandria vond.

De enige correcte manier om er te geraken is de Ringlaan volgen vanaf het kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan aan Campirama/Meyhui en ter hoogte van de spoorweg de U-bocht nemen.

Gelieve de nieuwe fietsers- en voetgangerstunnel NIET te gebruiken aub. Het ligt er vrij vuil en bovendien is de veilkigheid er niet gegarandeerd!

Albert Heijn zorgt voor gezonde drankjes en net zoals vorige maand bij Tiger Experience, voorziet Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Voor de sportievelingen is er gelegenheid om te KUBB'en.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

P.S.: Noteer NU al in uw agenda: Uitzonderlijk gaan we ook in oktober door met de NoonWalk!
Ring Shopping Kortrijk Noord nodigt ons allen uit (dag op dag) op hun 40ste verjaardag op donderdag 24 oktober. Info volgt.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.