NoonWalk @Savic op donderdag 26 september

24/9/2013
NoonWalk @Savic op donderdag 26 september Volgende donderdag zijn we te gast bij Savic in Heule. Savic is al sinds 1968 fabrikant van kunststofaccessoires voor huisdieren gaande van voederbakjes, kattenbakjes, reismanden,… en producent van metaalkooien voor knaagdieren en vogels. U vindt hun producten wereldwijd terug in dierenspeciaalzaken, maar nu gaan we op bezoek in hun showroom, een plaats waar je als particulier nooit binnen komt of geraakt.
De september-editie van de NoonWalk gaat door bij Savic, Ringlaan 10 te Heule. Dat is eigenlijk de locatie waar je in de jaren '90 de garage Renault Flandria vond.

De enige correcte manier om er te geraken is de Ringlaan volgen vanaf het kruispunt Izegemsestraat/Ringlaan aan Campirama/Meyhui en ter hoogte van de spoorweg de U-bocht nemen.

Gelieve de nieuwe fietsers- en voetgangerstunnel NIET te gebruiken aub. Het ligt er vrij vuil en bovendien is de veilkigheid er niet gegarandeerd!

Albert Heijn zorgt voor gezonde drankjes en net zoals vorige maand bij Tiger Experience, voorziet Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Voor de sportievelingen is er gelegenheid om te KUBB'en.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u. De zon is besteld!

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

P.S.: Noteer NU al in uw agenda: Uitzonderlijk gaan we ook in oktober door met de NoonWalk!
Ring Shopping Kortrijk Noord nodigt ons allen uit (dag op dag) op hun 40ste verjaardag op donderdag 24 oktober. Info volgt.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.