De Branding geeft Car Free Day een feestelijk tintje

24/9/2013
De Branding geeft Car Free Day een feestelijk tintje Als het op creativiteit aankomt, dan zijn ze er bij De Branding ook altijd als de kippen bij! In het kader van samen werken aan samenwerking werd Albert Heijn gecontacteerd en die brachten de originele AH-bakfiets helemaal uit Nederland naar Kortrijk. Manager Steven Vanpoucke zorgde er bovendien voor dat de bakfiets was gevuld met veel lekkers.

’s Morgens werden de fietsende collega's en gebruikers bij hun aankomst op dat lekkers getrakteerd en in de namiddag leidde de bakfiets de tocht door ‘de branding’, in een kleurrijke stoet van gepimpte, gekke en speciale fietsen.

Er was ook een fietsparcours voor de gebruikers in de namiddag, waarbij fietsvaardigheden wat geoefend werden en gebruikers eens een ritje met een gekke fiets konden uitproberen.

De ganse week liep ook een Pimp-Your-Bike wedstrijd, waarbij de meest kleurrijke en versierde fiets een mooie prijs won.

Alle parkings van ‘de branding’ waren donderdag autovrij. Het was een erg geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar!

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.