De Branding geeft Car Free Day een feestelijk tintje

24/9/2013
De Branding geeft Car Free Day een feestelijk tintje Als het op creativiteit aankomt, dan zijn ze er bij De Branding ook altijd als de kippen bij! In het kader van samen werken aan samenwerking werd Albert Heijn gecontacteerd en die brachten de originele AH-bakfiets helemaal uit Nederland naar Kortrijk. Manager Steven Vanpoucke zorgde er bovendien voor dat de bakfiets was gevuld met veel lekkers.

’s Morgens werden de fietsende collega's en gebruikers bij hun aankomst op dat lekkers getrakteerd en in de namiddag leidde de bakfiets de tocht door ‘de branding’, in een kleurrijke stoet van gepimpte, gekke en speciale fietsen.

Er was ook een fietsparcours voor de gebruikers in de namiddag, waarbij fietsvaardigheden wat geoefend werden en gebruikers eens een ritje met een gekke fiets konden uitproberen.

De ganse week liep ook een Pimp-Your-Bike wedstrijd, waarbij de meest kleurrijke en versierde fiets een mooie prijs won.

Alle parkings van ‘de branding’ waren donderdag autovrij. Het was een erg geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar!

 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.