De Branding geeft Car Free Day een feestelijk tintje

24/9/2013
De Branding geeft Car Free Day een feestelijk tintje Als het op creativiteit aankomt, dan zijn ze er bij De Branding ook altijd als de kippen bij! In het kader van samen werken aan samenwerking werd Albert Heijn gecontacteerd en die brachten de originele AH-bakfiets helemaal uit Nederland naar Kortrijk. Manager Steven Vanpoucke zorgde er bovendien voor dat de bakfiets was gevuld met veel lekkers.

’s Morgens werden de fietsende collega's en gebruikers bij hun aankomst op dat lekkers getrakteerd en in de namiddag leidde de bakfiets de tocht door ‘de branding’, in een kleurrijke stoet van gepimpte, gekke en speciale fietsen.

Er was ook een fietsparcours voor de gebruikers in de namiddag, waarbij fietsvaardigheden wat geoefend werden en gebruikers eens een ritje met een gekke fiets konden uitproberen.

De ganse week liep ook een Pimp-Your-Bike wedstrijd, waarbij de meest kleurrijke en versierde fiets een mooie prijs won.

Alle parkings van ‘de branding’ waren donderdag autovrij. Het was een erg geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar!

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.