Senior Consultants Vlaanderen: ervaring brengt raad

24/9/2013
Senior Consultants Vlaanderen: ervaring brengt raad Om een onderneming te doen groeien is er vaak meer nodig dan alleen ondernemingszin. Senior Consultants Vlaanderen is een vereniging van bedrijfsleiders, kaderleden, top-ambtenaren, die na hun beroepsloopbaan bedrijfsleiders op vrijwillige basis bijstaan met kennis en inzicht.Senior Consultants Vlaanderen is een VZW die in de loop der jaren uitgegroeid is tot een organisatie met meer dan 150 consultants werkzaam in onze vijf Vlaamse provincies. In West-Vlaanderen zijn er afdelingen in Kortrijk en in Brugge.

Managementdomeinen

One consultants hebben elk hun specialisatie in domeinen: bijvoorbeeld  algemeen management,  bedrijfsaudits, financieel beheer, human resources, sales en marketing, logistiek, internationalisering, reorganisaties/herstructurering, milieuadvies, technologie, kwaliteitsbeheer,..

Officieel erkend

Senior Consultants Vlaanderen kreeg van de Vlaamse overheid de officiële erkenning als dienstverlener voor de KMO-Portefeuille voor de pijler “Advies” waardoor bedrijven een overheidssteun kunnen genieten.

Bovendien verkreeg Senior Consultants Vlaanderen het label voor klantentevredenheid van Qfor, een internationaal erkende certificeringsorganisatie.

Werkwijze

Op een verzoek om advies volgt een vrijblijvend en verkennend gesprek, waarin wordt vastgelegd wat de behoeftes en verwachtingen zijn. Nadien worden één of meerdere consultants aangewezen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de opdracht.

Kosten onder controle

De kosten worden onder controle gehouden:

- de consultants werken totaal belangloos
- per prestatie wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de werkingskosten van de organisatie
- verder worden de reële verplaatsingskosten en uitgaven voor de uitvoering van de opdracht in rekening gebracht

De duur van samenwerking wordt samen bepaald.

Contact

Bel of mail voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek en maak gebruik van hun ervaring met ondernemen.

Senior Consultants Vlaanderen
Bedrijvencentrum Kortrijk
Vlamingstraat 4
8560 Wevelgem
Tel 056 43 28 00
www.seniorconsultantsvlaanderen.be

Mevrouw Maria Delabie - maria.delabie@skynet.be - 0474 27 62 89
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.