Senior Consultants Vlaanderen: ervaring brengt raad

24/9/2013
Senior Consultants Vlaanderen: ervaring brengt raad Om een onderneming te doen groeien is er vaak meer nodig dan alleen ondernemingszin. Senior Consultants Vlaanderen is een vereniging van bedrijfsleiders, kaderleden, top-ambtenaren, die na hun beroepsloopbaan bedrijfsleiders op vrijwillige basis bijstaan met kennis en inzicht.Senior Consultants Vlaanderen is een VZW die in de loop der jaren uitgegroeid is tot een organisatie met meer dan 150 consultants werkzaam in onze vijf Vlaamse provincies. In West-Vlaanderen zijn er afdelingen in Kortrijk en in Brugge.

Managementdomeinen

One consultants hebben elk hun specialisatie in domeinen: bijvoorbeeld  algemeen management,  bedrijfsaudits, financieel beheer, human resources, sales en marketing, logistiek, internationalisering, reorganisaties/herstructurering, milieuadvies, technologie, kwaliteitsbeheer,..

Officieel erkend

Senior Consultants Vlaanderen kreeg van de Vlaamse overheid de officiële erkenning als dienstverlener voor de KMO-Portefeuille voor de pijler “Advies” waardoor bedrijven een overheidssteun kunnen genieten.

Bovendien verkreeg Senior Consultants Vlaanderen het label voor klantentevredenheid van Qfor, een internationaal erkende certificeringsorganisatie.

Werkwijze

Op een verzoek om advies volgt een vrijblijvend en verkennend gesprek, waarin wordt vastgelegd wat de behoeftes en verwachtingen zijn. Nadien worden één of meerdere consultants aangewezen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de opdracht.

Kosten onder controle

De kosten worden onder controle gehouden:

- de consultants werken totaal belangloos
- per prestatie wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de werkingskosten van de organisatie
- verder worden de reële verplaatsingskosten en uitgaven voor de uitvoering van de opdracht in rekening gebracht

De duur van samenwerking wordt samen bepaald.

Contact

Bel of mail voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek en maak gebruik van hun ervaring met ondernemen.

Senior Consultants Vlaanderen
Bedrijvencentrum Kortrijk
Vlamingstraat 4
8560 Wevelgem
Tel 056 43 28 00
www.seniorconsultantsvlaanderen.be

Mevrouw Maria Delabie - maria.delabie@skynet.be - 0474 27 62 89
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.