nv gezond: Bruggenloop is uniek stadsparcours in Kortrijk

24/9/2013
nv gezond: Bruggenloop is uniek stadsparcours in Kortrijk Voor wie de 6 km te kort of de halve marathon in Kuurne te lang vindt, is er volgende zondag (29/09) in Kortrijk de bruggenloop met afstanden van 5 of 10 kilometer. Ben je zelf geen fervent loper, dan ben je uiteraard welkom om de sportievelingen aan te moedigen!Het parcours gaat over de Groeninge-, Dam-, College-, Noord- en Ronde van Vlaanderenbrug met start in de Sint-Amandslaan.

Vanaf 9u30 zijn de kinderen aan de beurt en om 10u30 starten de lopers voor de 5 en 10 km.

Inschrijven kan nog ter plaatse aan €12. Er is een naturaprijs voor iedere deelnemer.

Alle info op www.bruggenloop.be
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.