nv gezond: Bruggenloop is uniek stadsparcours in Kortrijk

24/9/2013
nv gezond: Bruggenloop is uniek stadsparcours in Kortrijk Voor wie de 6 km te kort of de halve marathon in Kuurne te lang vindt, is er volgende zondag (29/09) in Kortrijk de bruggenloop met afstanden van 5 of 10 kilometer. Ben je zelf geen fervent loper, dan ben je uiteraard welkom om de sportievelingen aan te moedigen!Het parcours gaat over de Groeninge-, Dam-, College-, Noord- en Ronde van Vlaanderenbrug met start in de Sint-Amandslaan.

Vanaf 9u30 zijn de kinderen aan de beurt en om 10u30 starten de lopers voor de 5 en 10 km.

Inschrijven kan nog ter plaatse aan €12. Er is een naturaprijs voor iedere deelnemer.

Alle info op www.bruggenloop.be
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.