Kook mee van woede! Letterlijk.

24/9/2013
Kook mee van woede! Letterlijk. In het kader van 11.11.11 wordt opgeroepen om in onze bedrijven op vrijdag 18 oktober soep te serveren aan de werknemers. Soep is vooral gezond, maar ook makkelijk te maken en dus vrij toegankelijk.

11.11.11. voert dit jaar en volgend jaar campagne rond het thema ‘voedsel’ en dit onder de slogan ‘Ik Kook van Woede’. Miljoenen mensen lijden honger terwijl er wereldwijd voor 1,5 keer de wereldbevolking voedsel geproduceerd wordt. Dat is toch om te koken van woede.

Als bedrijf kan je deelnemen aan de Ik Kook Van Woede-campagne.

Je kan op vrijdag 18 oktober tijdens de lunchpauze een Ik Kook Van Woede-soepactie organiseren of je kan in het bedrijfsrestaurant een Ik Kook Van Woede-soep op het menu zetten. Dit kan van 18 oktober tot 11 november.

De bedrijfskantine kan kiezen voor één Ik Kook Van Woede-soep of voor een wisselende dagsoep die omgetoverd wordt tot Ik Kook Van Woede-soep.

De deelname aan de actie wordt visueel gemaakt met een deursticker, tafeldisplays en op de website.

Registreer je actie en ontvang een gratis standaardpakket met (promotie)materiaal.

Heb je nog vragen? De meeste antwoorden vind je via deze link.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.