Kook mee van woede! Letterlijk.

24/9/2013
Kook mee van woede! Letterlijk. In het kader van 11.11.11 wordt opgeroepen om in onze bedrijven op vrijdag 18 oktober soep te serveren aan de werknemers. Soep is vooral gezond, maar ook makkelijk te maken en dus vrij toegankelijk.

11.11.11. voert dit jaar en volgend jaar campagne rond het thema ‘voedsel’ en dit onder de slogan ‘Ik Kook van Woede’. Miljoenen mensen lijden honger terwijl er wereldwijd voor 1,5 keer de wereldbevolking voedsel geproduceerd wordt. Dat is toch om te koken van woede.

Als bedrijf kan je deelnemen aan de Ik Kook Van Woede-campagne.

Je kan op vrijdag 18 oktober tijdens de lunchpauze een Ik Kook Van Woede-soepactie organiseren of je kan in het bedrijfsrestaurant een Ik Kook Van Woede-soep op het menu zetten. Dit kan van 18 oktober tot 11 november.

De bedrijfskantine kan kiezen voor één Ik Kook Van Woede-soep of voor een wisselende dagsoep die omgetoverd wordt tot Ik Kook Van Woede-soep.

De deelname aan de actie wordt visueel gemaakt met een deursticker, tafeldisplays en op de website.

Registreer je actie en ontvang een gratis standaardpakket met (promotie)materiaal.

Heb je nog vragen? De meeste antwoorden vind je via deze link.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.