Vanaf maandag werken Kortrijksesteenweg Harelbeke

26/9/2013
Vanaf maandag werken Kortrijksesteenweg Harelbeke Vanaf maandag 30 september zal de Kortrijksesteenweg in Harelbeke tussen de R8 en 'Kuurne Brug' in fases onberijdbaar zijn. Gelieve de omleiding via N36, N50 en R8 te volgen. Om sluipverkeer door het centrum van Kuurne te vermijden zal er strenge politiecontrole zijn op ongeoorloofd vrachtverkeer. Gelieve uw chauffeurs te waarschuwen!Autoverkeer kan uiteraard de lokale omleiding volgen.

Einde voorzien in december 2014...Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.