NoonWalk@Savic was beestig goed

26/9/2013
NoonWalk@Savic was beestig goed Onder een aangenaam septemberzonnetje was het weer vollen bak tijdens de NoonWalk, uitzonderlijk op de vierde donderdag van de maand wegens de jobbeurs vorige week. De nieuwe groentenshots van Albert Heijn kenden succes en er waren voor iedereen voldoende wraps. Lekker gezond!Alle NoonWalkers maakten van de gelegenheid gebruik om de showroom te bezoeken: een waar paradijs voor de dierenliefhebbers onder ons. Albert Heijn zou er nogal kunnen 'hamsteréééén'...

Er was in een groene omgeving ook ruimte voor KUBB: een leuk spel voor man en vrouw, jong en oud.

Foto's vindt U via deze link.

Op onze Facebookpagina staan ook 2 leuke filmpjes.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.