KroatiŽ-BelgiŽ op groot scherm. U komt toch ook?

27/9/2013
KroatiŽ-BelgiŽ op groot scherm. U komt toch ook? Op vrijdag 11 oktober wordt dť Rode Duivelsmatch van het jaar op groot scherm (3,40m x 6m) vertoond op de Kuurnse hippodroom. De toegang is GRATIS. Alle BPKN-werknemers zijn welkom: U hoeft daarom niet in Kuurne te wonen. We zijn er fier op dat U op BPKN werkt!De deuren gaan open om 16u00 en van 16u30 tot 17u30 is er 'Happy Hour'.

Om 18u00 start de match en na afloop verzorgt een DJ voor een leuke afsluiter.

De organisatie is in de goede handen van Sportvrienden Kuurne en uiteraard is er op de hippodroom mogelijkheid om te eten en te drinken.

Maar er is meer: iedere man die er in slaagt om twee dames mee te brengen, maakt kans op prachtige prijzen.Allerhande verwenpakketten voor de dames en gratis tickets voor thuismatchen bij KVK en Essevee voor de heren.

We verwachten jullie natuurlijk massaal in zwart-geel-rode outfit!


Net zoals in het stadion kunt U de match bekijken van op een échte staantribune.

U kunt de E-flyer HIER downloaden om door te sturen aan uw collega's, vrienden & familie. Iedereen is van harte welkom!

Met medewerking van de Gemeente Kuurne, Hippodroom Kuurne, Brouwerij Bavik en BPKN-leden Transport De Rudder & HiFi Defoort.Ook de jonge supporters zijn welkom!

 
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal Ďnoonwalkersí een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-cameraís nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geÔdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.