Kroatië-België op groot scherm. U komt toch ook?

27/9/2013
Kroatië-België op groot scherm. U komt toch ook? Op vrijdag 11 oktober wordt dé Rode Duivelsmatch van het jaar op groot scherm (3,40m x 6m) vertoond op de Kuurnse hippodroom. De toegang is GRATIS. Alle BPKN-werknemers zijn welkom: U hoeft daarom niet in Kuurne te wonen. We zijn er fier op dat U op BPKN werkt!De deuren gaan open om 16u00 en van 16u30 tot 17u30 is er 'Happy Hour'.

Om 18u00 start de match en na afloop verzorgt een DJ voor een leuke afsluiter.

De organisatie is in de goede handen van Sportvrienden Kuurne en uiteraard is er op de hippodroom mogelijkheid om te eten en te drinken.

Maar er is meer: iedere man die er in slaagt om twee dames mee te brengen, maakt kans op prachtige prijzen.Allerhande verwenpakketten voor de dames en gratis tickets voor thuismatchen bij KVK en Essevee voor de heren.

We verwachten jullie natuurlijk massaal in zwart-geel-rode outfit!


Net zoals in het stadion kunt U de match bekijken van op een échte staantribune.

U kunt de E-flyer HIER downloaden om door te sturen aan uw collega's, vrienden & familie. Iedereen is van harte welkom!

Met medewerking van de Gemeente Kuurne, Hippodroom Kuurne, Brouwerij Bavik en BPKN-leden Transport De Rudder & HiFi Defoort.Ook de jonge supporters zijn welkom!

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.