KuKaFee@Green Tornado Business Center op donderdag 24 oktober

30/9/2013
KuKaFee@Green Tornado Business Center op donderdag 24 oktober Op donderdagavond 24 oktober is KuKaFee te gast in het Green Tornado Business Center. Maak kennis met BPKN-lid Ventilair & BCV Works tijdens dit netwerkcafÚ voor BPKN-leden en Kuurnse handelaars. KuKaFee wordt 2x per jaar georganiseerd en dit nu al voor de 8ste keer.
Was U al aanwezig op de vorige edities van KuKaFee bij G&V, Waak, Berlico, Liften Coopman, Devos-Capoen, Coelembier of K Motors?

Dan weet U beslist dat dit event dé ‘place to be’ is om te netwerken in Kuurne en Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Op donderdagavond 24 oktober zijn we te gast in het Green Tornado Business Center bij BCV Works & Ventilair, specialist in residentiële en niet-residentiële ventilatie met warmteterugwinning.

U vindt het Green Tornado Business Center in de Pieter Verhaeghestraat 8. Er is parking ter plaatse en in de onmiddellijke omgeving.

Vanaf 19u30 starten we met een rondleiding door het bedrijf en aansluitend start de netwerkreceptie, verzorgd door Impe Catering met dranken van Brouwerij Bavik.

Inschrijven kan tot 18 oktober via deze link.

De bijdrage van €15 per persoon kan U voldoen bij uw aankomst.

Alle inschrijvingen worden afgesloten op 18 oktober - annuleren kan kosteloos via hc@kukafee.be tot en met 20 oktober, nadien wordt U een kostennota opgestuurd.

In onderstaande filmpjes kunt U alvast eens kennismaken met de activiteiten van Ventilair & BCV Works:

Met de gewaardeerde medewerking van

 
 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.