KuKaFee@Green Tornado Business Center op donderdag 24 oktober

30/9/2013
KuKaFee@Green Tornado Business Center op donderdag 24 oktober Op donderdagavond 24 oktober is KuKaFee te gast in het Green Tornado Business Center. Maak kennis met BPKN-lid Ventilair & BCV Works tijdens dit netwerkcafé voor BPKN-leden en Kuurnse handelaars. KuKaFee wordt 2x per jaar georganiseerd en dit nu al voor de 8ste keer.
Was U al aanwezig op de vorige edities van KuKaFee bij G&V, Waak, Berlico, Liften Coopman, Devos-Capoen, Coelembier of K Motors?

Dan weet U beslist dat dit event dé ‘place to be’ is om te netwerken in Kuurne en Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Op donderdagavond 24 oktober zijn we te gast in het Green Tornado Business Center bij BCV Works & Ventilair, specialist in residentiële en niet-residentiële ventilatie met warmteterugwinning.

U vindt het Green Tornado Business Center in de Pieter Verhaeghestraat 8. Er is parking ter plaatse en in de onmiddellijke omgeving.

Vanaf 19u30 starten we met een rondleiding door het bedrijf en aansluitend start de netwerkreceptie, verzorgd door Impe Catering met dranken van Brouwerij Bavik.

Inschrijven kan tot 18 oktober via deze link.

De bijdrage van €15 per persoon kan U voldoen bij uw aankomst.

Alle inschrijvingen worden afgesloten op 18 oktober - annuleren kan kosteloos via hc@kukafee.be tot en met 20 oktober, nadien wordt U een kostennota opgestuurd.

In onderstaande filmpjes kunt U alvast eens kennismaken met de activiteiten van Ventilair & BCV Works:

Met de gewaardeerde medewerking van

 
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.