KuKaFee@Green Tornado Business Center op donderdag 24 oktober

30/9/2013
KuKaFee@Green Tornado Business Center op donderdag 24 oktober Op donderdagavond 24 oktober is KuKaFee te gast in het Green Tornado Business Center. Maak kennis met BPKN-lid Ventilair & BCV Works tijdens dit netwerkcafť voor BPKN-leden en Kuurnse handelaars. KuKaFee wordt 2x per jaar georganiseerd en dit nu al voor de 8ste keer.
Was U al aanwezig op de vorige edities van KuKaFee bij G&V, Waak, Berlico, Liften Coopman, Devos-Capoen, Coelembier of K Motors?

Dan weet U beslist dat dit event dé ‘place to be’ is om te netwerken in Kuurne en Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Op donderdagavond 24 oktober zijn we te gast in het Green Tornado Business Center bij BCV Works & Ventilair, specialist in residentiële en niet-residentiële ventilatie met warmteterugwinning.

U vindt het Green Tornado Business Center in de Pieter Verhaeghestraat 8. Er is parking ter plaatse en in de onmiddellijke omgeving.

Vanaf 19u30 starten we met een rondleiding door het bedrijf en aansluitend start de netwerkreceptie, verzorgd door Impe Catering met dranken van Brouwerij Bavik.

Inschrijven kan tot 18 oktober via deze link.

De bijdrage van €15 per persoon kan U voldoen bij uw aankomst.

Alle inschrijvingen worden afgesloten op 18 oktober - annuleren kan kosteloos via hc@kukafee.be tot en met 20 oktober, nadien wordt U een kostennota opgestuurd.

In onderstaande filmpjes kunt U alvast eens kennismaken met de activiteiten van Ventilair & BCV Works:

Met de gewaardeerde medewerking van

 
 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.