Iedere BPKN-werknemer een gratis brood - Update

9/10/2013
U leest het goed! Alle werknemers van de leden van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord worden andermaal getrakteerd op een GRATIS BROOD. Een stunt in samenwerking met de Albert Heijn supermarkt in Ring Shopping Kortrijk Noord.Met de broodzak gaat U dan op vrijdag 18, zaterdag 19 of maandag 21 oktober naar de Albert Heijn vestiging in Ring Shopping Kortrijk Noord.

Daar krijg je, VOLLEDIG GRATIS, een lekker brood!

Geen broodzak ontvangen? Geen paniek!

In het BPKN-servicepunt zal nog een voorraad zakken beschikbaar zijn. 1 brood(zak) per werknemer a.u.b. Mochten ook daar de broodzakken op zijn, dan volstaat het er eentje te vragen aan de welkombalie in de winkel zelf.Enkel originele bonnen worden aanvaard. Een afdruk van deze pagina telt dus niet. Sorry.
 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.