Art for Groep Ubuntu - Online Kunstverkoop

10/10/2013
Art for Groep Ubuntu is een unieke kunstverkoop voor het goede doel. Met deze online kunstverkoop willen de organisatoren geld inzamelen om diverse projecten van vzw Groep Ubuntu, een netwerkorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen, te realiseren.


Art for Groep Ubuntu is een unieke kunstverkoop voor het goede doel.

Met deze kunstverkoop willen de organisatoren geld inzamelen om diverse projecten van vzw Groep Ubuntu, een netwerkorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen, te realiseren.

Deweer Gallery, een dynamische galerie uit Otegem met internationale uitstraling, engageert zich éénmalig om kunstwerken goedkoper aan te bieden dan de actuele marktwaarde. Een groot deel van de verkoopsprijs wordt geschonken aan vzw Groep Ubuntu.

Grote namen als Jan Fabre, Koen Vanmechelen, Johan Tahon, Panamarenko, Thomas Lange maar ook vele andere gerenommeerde internationale kunstenaars maken deel uit van de selectie.

Ook kunstwerken van kunstenaars uit Kunstwerkplaats De Zandberg worden te koop aangeboden.

Een kunstwerk aankopen kan via het aankoopformulier op de website. Wie aankoopbelangstelling heeft, geeft dit via het online-formulier te kennen.

Als het werk nog niet verkocht is, krijgt de koper een bevestiging van zijn koopintentie en kan hij of zij de overschrijving doen.

De betaling dient binnen de 4 werkdagen te gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE32 7380 3852 6402, BIC KREDBEBB, met vermelding van het inventarisnummer van het kunstwerk en naam en voornaam van de kunstenaar.

Uiteraard kunnen gegadigden de kunstwerken na afspraak gaan bekijken bij Deweer Gallery.

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden met Mevr. Line Anckaert op het nummer 056/64 48 93 of via e-mail info@deweergallery.com

Bent u op zoek naar een uniek en exclusief kunstwerk voor thuis of voor uw bedrijf? 

Neem dan gerust een kijkje op onze website www.artforgroepubuntu.be.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info
Art for Groep Ubuntu
Mevr. Sabrine Vyt
+32 (0)492/277 407
sabrine.vyt@groepubuntu.org

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.