Art for Groep Ubuntu - Online Kunstverkoop

10/10/2013
Art for Groep Ubuntu is een unieke kunstverkoop voor het goede doel. Met deze online kunstverkoop willen de organisatoren geld inzamelen om diverse projecten van vzw Groep Ubuntu, een netwerkorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen, te realiseren.


Art for Groep Ubuntu is een unieke kunstverkoop voor het goede doel.

Met deze kunstverkoop willen de organisatoren geld inzamelen om diverse projecten van vzw Groep Ubuntu, een netwerkorganisatie die mensen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen, te realiseren.

Deweer Gallery, een dynamische galerie uit Otegem met internationale uitstraling, engageert zich éénmalig om kunstwerken goedkoper aan te bieden dan de actuele marktwaarde. Een groot deel van de verkoopsprijs wordt geschonken aan vzw Groep Ubuntu.

Grote namen als Jan Fabre, Koen Vanmechelen, Johan Tahon, Panamarenko, Thomas Lange maar ook vele andere gerenommeerde internationale kunstenaars maken deel uit van de selectie.

Ook kunstwerken van kunstenaars uit Kunstwerkplaats De Zandberg worden te koop aangeboden.

Een kunstwerk aankopen kan via het aankoopformulier op de website. Wie aankoopbelangstelling heeft, geeft dit via het online-formulier te kennen.

Als het werk nog niet verkocht is, krijgt de koper een bevestiging van zijn koopintentie en kan hij of zij de overschrijving doen.

De betaling dient binnen de 4 werkdagen te gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE32 7380 3852 6402, BIC KREDBEBB, met vermelding van het inventarisnummer van het kunstwerk en naam en voornaam van de kunstenaar.

Uiteraard kunnen gegadigden de kunstwerken na afspraak gaan bekijken bij Deweer Gallery.

Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden met Mevr. Line Anckaert op het nummer 056/64 48 93 of via e-mail info@deweergallery.com

Bent u op zoek naar een uniek en exclusief kunstwerk voor thuis of voor uw bedrijf? 

Neem dan gerust een kijkje op onze website www.artforgroepubuntu.be.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info
Art for Groep Ubuntu
Mevr. Sabrine Vyt
+32 (0)492/277 407
sabrine.vyt@groepubuntu.org

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.