Stad Kortrijk rijdt elektrisch met BPKN-wagens

10/10/2013
Stad Kortrijk rijdt elektrisch met BPKN-wagens Kortrijk wil het aantal poolwagens dat het personeel gebruikt lichtjes afbouwen. Dat de stad geleidelijk wil overschakelen op elektrische auto’s getuigt de aankoop van 2 Renault Zoe bij BPKN-lid Devos-Capoen. BPKN-lid Westlease verzorgt de leasing van de wagens. Bij Devos-Capoen is er trouwens op 17 en 18 oktober de Renault Roadshow van omgebouwde bestelwagens. Bevestig uw aanwezigheid door te klikken op de uitnodiging.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.