nv gezond: Gratis elektrische fietsen voor leden vzw BPKN

11/10/2013
nv gezond: Gratis elektrische fietsen voor leden vzw BPKN vzw Mobiel uit Kortrijk biedt onze leden de mogelijkheid om GRATIS elektrische fietsen te gebruiken. In het kader van nv gezond is dit natuurlijk een mooie geste om de werknemers te overtuigen om op een comfortabele en duurzame manier naar het werk te komen. Wie met de trein pendelt, kan zijn fiets 's avonds aan het station achterlaten en 's morgens weer oppikken. Met de fiets gaat het ECHT vooruit!Het betreft dus elektrische fietsen gemaakt uit hoogwaardig materiaal, met motor in de trapas waarbij U kan kiezen tussen een dames- of een herenmodel en met een autonomie van 40 tot 120 km volgens het gebruik. Ze zijn nieuw sinds vorige maand.

Alle BPKN-leden komen hiervoor in aanmerking met die beperking dat er maximum 2 fietsen per bedrijf gratis kunnen worden ter beschikking gesteld. Uiteraard wordt hiervoor een (gratis) huurovereenkomst opgesteld.

De fietsen zijn omnium verzekerd en worden bovendien gratis in het bedrijf geleverd en terug opgehaald. Er is ook een korte uitleg/opleiding voorzien.

Dank zij deze nieuwe manier van fietsen kom je steeds onbezweet en niet buiten adem op het werk of terug thuis: een grenzeloos comfort dat bovendien zorgt voor meer fitheid bij de werknemers wat dan ongetwijfeld resulteert in minder absenteïsme.

Een belangrijk en steeds groeiend aantal bedrijven sloot met Mobiel contracten af voor het leasen van bedrijfsfietsen.

Ga de uitdaging aan en reserveer nu uw eerste gratis elektrische bedrijfsfiets via deze linkU bewijst er uw personeel én uzelf een dienst mee!

Parkmanager Bert neemt dan contact op en zorgt voor een spoedige levering door Mobiel vzw, reeds meer dan 13 jaar dé referentie in regio Kortrijk voor alle fietsaangelegenheden.

Tijdens de NoonWalk@Ring Shopping Kortrijk Noord op donderdag 24 oktober zal Mobiel aanwezig zijn en kunnen er testritten worden gedaan.

P.S.: De gratis huurperiode beperkt zich tot 1 maand en First come, first serve...

Met de gewaardeerde medewerking van


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.