Nieuw stuk R8 gaat vrijdag open vanaf 16u30

15/10/2013
Nieuw stuk R8 gaat vrijdag open vanaf 16u30 Op vrijdag 18 oktober zal het verkeer vanaf 16u30 op het nieuwe stuk R8 worden toegelaten. Vanaf het kruispunt Ringlaan/Heirweg in Kuurne leiden de 2 linker rijvakken het verkeer omhoog, weg van de Ringlaan. In de omgekeerde richting brengt het nieuwe stuk U tot aan het kruispunt Ringlaan/Heirweg in Kortrijk ter hoogte van Ring Shopping Kortrijk Noord. In de volgende fase zal het bedrijvenpark via de Noordlaan onder dit nieuwe stuk R8 door beter ontsloten worden.Dit nieuw stuk R8 wordt officieel ingereden door Vlaams Minister van Mobiliteit en Openbare werken Mevrouw Hilde Crevits.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.